aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιάκολις: «Πήρα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ»

Γιάκολις: «Πήρα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Η μετεγγραφή του Αντόνιο Γιάκολις έκανε αίσθηση στην Κύπρο. Ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε αστραπιαία στην τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου και απέκτησε με ελευθέρα μετεγγραφή τον Κροάτη εξτρέμ καταβάλλοντας στην Στεάουα 75.000 ευρώ.

Οι εμφανίσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή στον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπως είναι λογικό έφεραν ενθουσιασμού στους φίλους των γαλαζοκιτρίνων για την κίνηση της ομάδας τους και απογοήτευση στους αντίστοιχους της λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: O μισθός του Γιάκολις και τα χαρτιά του Μπεκάλι

Μάλιστα, κατά την αναχώρηση του από την Ρουμανία για την Κύπρο έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της Ρουμανίας και είπε ότι έλαβε πάρα πολλά μηνύματα τόσο από οπαδούς του Απόλλωνα, όσο και από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συμφώνησα με την Στεάουα και τον ΑΠΟΕΛ για μισό χρόνο (μάλλον θα έγινε λάθος, καθώς η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρη για συνεργασία 2,5 ετών). Ελπίζω να έχω μία ωραία εμπειρία. Δεν πάω στον Απόλλωνα που ήμουνα προηγουμένως, αλλά στον ΑΠΟΕΛ. Έλαβα μηνύματα από αρκετούς φίλους του Απόλλωνα, αλλά και του ΑΠΟΕΛ. Μερικοί από αυτούς είναι απογοητευμένοι, άλλοι είναι χαρούμενοι που πάω στον ΑΠΟΕΛ. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Στεάουα».

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό απέκτησε τον Γιάκολις ο ΑΠΟΕΛ!

Για τη θητεία του στην Στεάουα: «Στην Στεάουα ήταν ωραία. Ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Ρουμανία. Ήμουν χαρούμενος εδώ. Ελπίζω να βοήθησαν την ομάδα στους αγώνες που αγωνίστηκα. Νομίζω το έκανα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το πέτυχα. Όταν πρωτοέφτασα, είχα κάποιες καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, κάποιες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ήταν μία καλή παράσταση για μένα, αλλά ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση. Φυσικά θα ήθελα να βοηθούσα περισσότερο. Ξέρω, όμως, ότι σε κάθε παιχνίδι που έπαιξα έδωσε το 100% των δυνατοτήτων μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γιατί δεν έπαιξες περισσότερο; «Δεν ξέρω, δεν είναι η δουλειά μου να συζητώ τέτοια πράγματα, αλλά του προπονητή που παίρνει τις αποφάσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν μία καλή εμπειρία».

Πώς αποχαιρέτησες τους συμπαίκτες σου: «Πήγα στην προπόνηση το πρωί και αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου. O Μπισόν μου είπε “μη φύγεις, μη με αφήσεις μόνο μου”, αλλά του εξήγησα ότι είναι μία καλή προοπτική για μένα σε μία καλή ομάδα και μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον μου».

Μίλησες με τον Τέγια (σ.σ. προπονητής Στεάουα): «Ναι, μίλησα μαζί του. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός προπονητής. Μου ευχήθηκε όλα τα καλά του κόσμου και να συναντηθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου».

Mετάνιωσες για την επιλογή σου να έρθεις στην Στεάουα: «Ειλικρινά, μιλούσα με τη γυναίκα μου χθες βράδυ και της είπα ότι δεν μετάνιωσα καθόλου, ήρθα σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ρουμανίας. Ήταν επιλογή μου και χαίρομαι που το έκανα. Η Στεάουα έχει ομάδα με έμπειρους παίκτες και εξελίξιμους νεαρούς. Μου άρεσε η Ρουμανία, μου άρεσε η Κλουζ, το Βουκουρέστι. Και οι δύο είναι όμορφες πόλεις και ένιωθα καλά εδώ»

Δείτε σε εικόνα την αναχώρηση του Γιάκολις από τη Ρουμανία με προορισμό την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ