aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιαμπερέ - Κάνιας: Παρουσιάστε αρμ…

Γιαμπερέ – Κάνιας: Παρουσιάστε αρμ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η άμυνα μπάζει. Τον Βινίσιους τον περιμένει καμπάνα από τον Αθλητικό Δικαστή. Η εικόνα της ομάδας (και στις τρεις γραμμές) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Κάποιοι τη χαρακτήρισαν επιεικώς απαράδεκτη, θεωρώντας (όχι αδίκως) παίκτες και προπονητή υπεύθυνους.

Ε, κι ο Κρίστιανσεν δεν θέλει περισσότερα για να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, καθώς βλέπει ότι ακολουθούν και ένα σωρό απαιτητικά και καθοριστικά ντέρμπι.

Με το τι θα έχουν σχέση αυτά τα νέα πράγματα δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το αντιληφθεί κανείς. Προφανώς και έχουν σχέση με τους νέους της ομάδας και ειδικότερα με τους Γιαμπερέ και Κάνιας. Ο Δανός τεχνικός ίσως να είχε κατά νου να έδινε -τουλάχιστον σε κάποιον εκ των δύο- χρόνο συμμετοχής, η εξέλιξη του ντέρμπι ωστόσο ήταν τέτοια που δεν πήρε το ρίσκο.

Αυτή τη βδομάδα οι συνθήκες είναι τέτοιες που ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων θα έχει (λογικά) την ευκαιρία να τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και κάποιον από τους δύο να αρχίζει με φανέλα βασικού τον αγώνα. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι άκρως απαιτητικά και ζόρικα.

Ο Κρίστιανσεν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν μιαν ώρα γρηγορότερα στην ομάδα, να πάρουν αέρα εντεκάδας. Παράλληλα να δώσουν κι αυτοί χείρα βοηθείας και ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που κουβαλούν πολλά αγωνιστικά λεπτά, αλλά και που είναι ντεφορμέ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, από φυσική κατάσταση και μόνο τυχαία δεν βρίσκονταν και οι δύο στη 18άδα στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο οι προθέσεις του καθ’ ύλην αρμόδιου της ομάδας, εντούτοις θεωρείται παραπάνω από σίγουρο πως Γιαμπερέ και Κάνιας θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τα γαλαζοκίτρινα. Είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ