aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια ποιο λόγο ψάχνεται ο τερματοφύλακας της Ρόζενμποργκ

Για ποιο λόγο ψάχνεται ο τερματοφύλακας της Ρόζενμποργκ

Το νέο μεττεγγραφικό απόκτημα της Ρόζενμποργκ Άνταμ Κουαράσι όπου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νορβηγικής ομάδας.

Στις δηλώσεις του φυσικά δεν λείπει η αναφορά του για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τρίτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο νεοαποκτηθέντας Γκανέζος τερματοφύλακας της Ρόζενμποργκ αναφέρθηκε στη υψηλή θερμοκρασία που αναμένετε να επικρατεί στο νησί και πως θα κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του, ωστόσο θα είναι προετοιμασμένοι για να αντέξουν σε όλο το 90λέπτο. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι νέος στην ομάδα και πως ακόμη προσπαθεί να βρει την χημεία του με την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Τέλος έκλεισε αναφέροντας πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει περισσότερο με αντεπιθέσεις καθώς δεν χρειάζεται να κερδίσει για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.«Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει και το αποτέλεσμα του 0-0 ή του 1-1»,όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο Κουαράσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ