aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη…

Για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Βγάζει από την ντουλάπα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν το κοστούμι του κυπέλλου ο ΑΠΟΕΛ καθώς θα φιλοξενηθεί στο ΓΣΖ από τον Ερμή για τη δεύτερη φάση του θεσμού. Οι γαλαζοκίτρινοι, ασφαλώς, θέλουν να φτάσουν έως το φινάλε, κάτι που έπραξαν και πέρσι, καταφέρνοντας αυτή τη φορά όμως να σηκώσουν την κούπα.

Στο σημερινό παιχνίδι εννοείται πως θα προσπαθήσουν ν’ αντεπεξέλθουν των όποιων δυσκολιών θα προσπαθήσει ο αντίπαλος να τους βάλει στο στάδιο της Λάρνακας, παίρνοντας εν τέλει εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους κάνει τη ζωή πιο εύκολη στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο ΓΣΠ.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές να μπουν σοβαρά και αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, Νικόλα Νεοκλέους, να επιβάλουν τα δικά τους «θέλω» και «πρέπει», οδηγώντας την αναμέτρηση εκεί που αγωνιστικά τους βολεύει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουν τον Ερμή να πιστέψει ότι μπορεί να «αντλήσει» το αποτέλεσμα που θα επιδιώξει, οπότε το εν λόγω μήνυμα επιβάλλεται οι παίκτες του Γιώργου Δώνη να το περάσουν στον αντίπαλο όσο γίνεται πιο νωρίς στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της Αραδίππου, που προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχει δείξει έως τώρα ότι διαθέτει στο ρόστερ ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, εάν δεν προσεχθούν, μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Επομένως, εκτός από την καλή επιθετική λειτουργία, καλούνται οι γαλαζοκίτρινοι να είναι αποτελεσματικοί στην ανασταλτική συμπεριφορά τους, κλείνοντας τους διαδρόμους που οδηγούν προς την περιοχή τους.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναμένεται πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή. Δεν θα ξηλώσει ασφαλώς ολόκληρη την ενδεκάδα καθώς κάτι τέτοιο ελλοχεύει πολλούς κινδύνους. Εκεί που κρίνει σκόπιμο ότι θα πρέπει να «φρεσκάρει» την ομάδα θα το πράξει, έχοντας προφανώς πολλές απαιτήσεις από αυτούς που εν τέλει θα πάρουν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ