aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια να γίνει μέρα η… μαύρη νύχτα στη Λιθουανία!

Για να γίνει μέρα η… μαύρη νύχτα στη Λιθουανία!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

(ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ)

Κατήφεια, απογοήτευση και στενοχώρια είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο… στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα με τη Σούντουβα στη Λιθουανία.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν έντονα απογοητευμένος, αλλά έκανε και αυτός τα δικά του λάθη, τα όποια και αυτός είναι που θα κληθεί να διορθώσει στον επαναληπτικό. Ο Ντε Βινσέντι, όσο καλός παίκτης και αν είναι, δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στα πρώτα ματς του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος, πιθανότατα με άλλο σχήμα και έναν άλλο παίκτη για μεσοεπιθετικό ή… κρυφό κυνηγό, να λειτουργούσε καλύτερα.

Τα πολλά αμυντικά λάθη έγιναν αναίτια χωρίς κάποιος να καταλάβει το «γιατί», αφού προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου, επέφεραν τη ζημιά. Υπήρχαν ανοικτοί χώροι, δεν έγιναν οι απαραίτητες αλληλεπικαλύψεις και ο Σισίλια είχε τόσο εύκολο έργο, σαν να έβαζε βούτυρο στο ψωμί του. Όλα τα γκολ ήρθαν με παρόμοιο τρόπο και μάλιστα με τον Τσεβρλούκα να κάνη τις σέντρες και ο Σισίλια να περιμένει  αμαρκάριστος και να σκοράρει.

Το γκολ του Κάζου δίνει ελπίδα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η εμφάνιση του πρώτου 20λεπτου ήταν προβληματική. Όταν γίνεται τόση ανάλυση του αγώνα και του αντιπάλου και δέχεσαι τρία τέρματα τότε, είτε οι παίκτες δεν κατάλαβαν που βρίσκονται, είτε υποτίμησαν τη Σούντουβα και πίστεψαν πως θα μπορούσαν να κερδίσουν εύκολα.

Στον επαναληπτικό τα λάθη απαγορεύονται. Οι 19 τελικές που έγιναν από τον ΑΠΟΕΛ πρέπει με κάποιο τρόπο, κάποιες από αυτές να μετατραπούν σε γκολ. Από την άλλη, το προβληματικό στοιχείο, είναι πως η Σούντουβα έκανε τέσσερις τελικές προσπάθειες, οι τρεις έγιναν τέρμα και μία κατέληξε στην αγκαλιά του Βάτερμαν. Στον επαναληπτικό πρέπει να σκόραρε νωρίς ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά και να σβηστεί η… μαύρη νύχτα της Λιθουανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ