aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Για να αποδεχθεί να αναλάβει άμεσα ο Δώνης σημαίνει…»

«Για να αποδεχθεί να αναλάβει άμεσα ο Δώνης σημαίνει…»

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στον ΑΠΟΕΛ μετά τις αλλαγές που έγιναν στην τεχνική ηγεσία με την έλευση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ήδη αναμένεται πως θα παρουσιάσει την ομάδα του με κάποια καλά στοιχεία βελτίωσης στον επαναληπτικό με τη Βιιτόρουλ στο ΓΣΠ την Τετάρτη. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Active (104.7 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

«Κοιτάζουμε τη βελτίωση της ομάδας μας. Επιλέξαμε έναν προπονητή που γνωρίζει σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ. Είναι και ευτύχημα που παρακολουθούσε την ομάδα και από την πρώτη στιγμή που έφθασε ανάλαβε τα ηνία και άρχισε προπονήσεις με έντονο τρόπο για να προσθέσει κάποια στοιχεία. Αναμένουμε να δούμε βελτίωση γιατί κάποια από αυτά τα στοιχεία δεν εφαρμόστηκαν στα προηγούμενα στοιχεία και θα προστεθούν με κάποιες απλές κινήσεις», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δημιουργηθεί περισσότερος ανταγωνισμός και κίνητρα και να βγει η ποιότητα που δεν είδαμε μέχρι στιγμής, με περισσότερο πάθος, σε βαθμό που θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που επί το πλείστον με αυτό το ρόστερ έχει πετύχει πολλά πράγματα στην περασμένη σεζόν και φέτος δεν είδαμε κάποια από τα καλά στοιχεία που είχε πέρυσι η ομάδα. Δεν αναμένεται να δούμε πολύ μεγάλη αλλαγή όσον αφορά στη βελτίωση, αλλά κάποια θετικά πράγματα θα τα δούμε».

«Αποτελούν πλέον επιλογές οι Καρλάο-Εφραίμ. Ο προπονητής έχει δεις τους παίκτες έχει μια πλήρη αντίληψη και εναπόκειται σε αυτόν τι θα αποφασίσει για την ενδεκάδα και εάν θα προβεί σε κάποιες αλλαγές», είπε όσον αφορά στις πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα.

«Είναι εμφανές για το τι πιστεύει ο κ. Δώνης για τον ΑΠΟΕΛ, βάσει της απόφασής του να αποδεχθεί να έρθει άμεσα να αναλάβει. Πιστεύει πως με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένει να δει προσπάθεια που να μην αφορά μόνο σε κάποια διαστήματα, αλλά συνεχή διάρκεια με ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανατρέψουμε, αλλά το σκορ είναι αρκετά επικίνδυνο», πρόσθεσε.

Ακολούθως είπε πως ο ΑΠΟΕΛ στηρίζει πολλά στο γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τη στήριξη του κόσμου και κληθείς να σχολιάσει το μετεγγραφικό μέρος είπε: «Το μόνο που σκέφτεται ο Δώνης είναι το ματς της Τετάρτης. Οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με ενίσχυση θα το δούμε μετά την Τετάρτη».

Καταλήγοντας, μίλησε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ένα ζήτημα αρκετά σημαντικό: «Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν κρύψαμε κάτι. Συζητάμε και με της δύο πλατφόρμες (Cablenet και Cytavision) που ενδιαφέρθηκαν. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα και θα δούμε το θέμα μετά την Τετάρτη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις προσφορές που μας έκαναν και θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ