aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια να ανέβει η διάθεση στον ΑΠΟΕΛ…

Για να ανέβει η διάθεση στον ΑΠΟΕΛ…

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος και οι πρωταθλητές γιορτάζουν, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εταιρεία. Το αγωνιστικό σίγουρα περνά σε δεύτερη μοίρα και ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο –όσοι κι αν πάνε- θα έχουν πιο πολύ το μυαλό τους στο πάρτι που θα στηθεί μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πάολο Τραμετσάνι και οι παίκτες του ωστόσο, καλούνται να σταθούν στο ύψος τους και αφενός να κλείσουν τη σεζόν με μιαν ακόμα νίκη και αφετέρου να δώσουν έναν ακόμα καλό λόγο και… διάθεση στον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο για να γιορτάσουν την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και 28ου τίτλου πρωταθλήματος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Κάποιοι μπορεί να πουν ή και να ισχυριστούν πως το παιχνίδι θα αποτελέσει πρόβα για τον τελικό κυπέλλου, μόνο που το παιχνίδι θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τέτοιο, δηλαδή, πρόβα τελικού. Τα δεδομένα και οι παρουσίες θα είναι εντελώς διαφορετικά, όσο κι αν δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο. Ο Τραμετσάνι, λογικά, θα δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές ή αν προτιμάτε θα τους ξεκουράσει. Είναι κι αυτός ένας επιπλέον λόγος για να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Ιταλός την ομάδα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνουμε όμως, πως, αυτό πολύ μικρή σημασία έχει για τη σημερινή μέρα.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να συμπεριφερθεί –όπως πάντα άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια- σαν πρωταθλητής και να κυνηγήσει τη νίκη, αλλά και να ικανοποιήσει τους φίλους και οπαδούς του. Όσο για το κύπελλο, αυτό μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, αφού όπως λέχθηκε και από επίσημα χείλη είναι καιρός ο ΑΠΟΕΛ να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του ένα ακόμα νταμπλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ