aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γι’ αυτό φεύγει ο Τζεμπούρ

H ιστοσελίδα contra.gr αναφέρεται στο λόγο που ο Ράφικ Τζεμπούρ θα αποχωρήσει από τον Άρη.

Αναλυτικά:

Η αντιστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ απο τον Άρη ουσιαστικά ξεκίνησε. Κι αυτό αφού ο Αλγερινός φορ ειδοποιήθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη πως θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για την λύση της συνεργασίας τους, η οποία δεν θα προλάβει να κλείσει εξάμηνο!

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του Άρη τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ενώ ήταν κοινό μυστικό πως ο κόουτς Αναστόπουλος δεν τρελαινόταν για την απόκτηση του Τζεμπούρ, προτιμώντας άλλους φορ στην θέση του. Τελικά πέρασε τότε του προέδρου αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν γραφτό του 33χρονου φορ (τα κλείνει σε ένα μήνα) να μακροημερεύσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με μόλις δύο συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν, με πολλά επιπλέον κιλά (έχασε κάποια αλλά μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων εμφανίστηκε να έχει βάλει περισσότερα!!), με ελλειπή προπόνηση επικαλούμενος ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν λένε να τον εγκαταλείψουν, όλα αυτά ανάγκασαν και τους πιο θερμούς υποστηρικτές του στον Άρη να απογοητευθούν και να πειστούν πως δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Με το “διαζύγιο” να έρχεται ως φυσικό επακόλουθο.

Θυμίζουμε πως ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει υπογράψει στον Αρη 3ετές συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούλιο του 2019. Κάτι που περιπλέκει λίγο την διαδικασία “αποδέσμευσής” του, αν και λογικά θα μετρήσει η σχέση του με τον Καρυπίδη. Άλλωστε στην πιάτσα agents έλεγαν πως για να πάει στον Άρη ο Τζιμπούρ είχε πάρει μπροστά μεγάλη προκαταβολή.

Από εκεί και πέρα να υπενθυμίσουμε πως και την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ ο Αλγερινός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, υπήρξε μεγάλη γκρίνια για την προσφορά του αλλά στο τέλος ήταν ο καταλύτης για να πάρει η Ένωση το Κύπελλο. Κοινώς ο “Τρομοκράτης” ανεβάζει απόδοση μετά τα μισά της σεζόν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ