aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓερό χαρτί ενόψει της συνέχειας

Γερό χαρτί ενόψει της συνέχειας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε ευκαιρίες στο παιχνίδι με την TNS, όμως τα προβλήματα στην τελική προσπάθεια ήταν και πάλι ευδιάκριτα. Και το πρόβλημα δεν ήταν ο Σωτηρίου ή μόνο αυτός αν το προτιμάτε. Όπως και να ‘χει, η εν λόγω «ένδειξη» θέλουν να πιστεύουν στην ομάδα πως θα πάψει να αναβοσβήνει σύντομα, καθώς η απόκτηση ενός παίκτη που θα προσδώσει μεγαλύτερη ισχύ στη γραμμή κρούσης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Έστω και με καθυστέρηση.

Οι συζητήσεις με τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο Βραζιλιάνος με βελγική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής αναμένεται πως θα ντυθεί στα χρώματα του συλλόγου, αποτελώντας έτσι γερό χαρτί στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, νοουμένου πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα αυτοκτονήσει απέναντι στους Ουαλούς την ερχόμενη Τρίτη.

Πρόκειται για ικανότατο υψηλόσωμο στράικερ (1.87μ.) που κουβαλά πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι 33 ετών και τη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Γκενγκ, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 29 παιχνίδια. Ομάδα που του έδωσε το 2000 την ευκαιρία μετακομίσει στην Ευρώπη και να ξεδιπλώσει ακολούθως το ταλέντο του.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 ήταν στον βελγικό σύλλογο και έπειτα δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπράσελς. Με 14 γκολ σε 28 αγώνες προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2006.

Εκεί εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Ο Βραζιλιάνος σε τέσσερις σεζόν πέτυχε 31 γκολ σε 110 εμφανίσεις και απέδειξε πως ήταν ικανός για μεγάλα πράγματα. Ανέβηκε κατακόρυφα και το κασέ του, με την Μπορούσια να βγάζει τότε 4 εκατ. ευρώ από το ταμείο της για να προσθέσει τον Ντε Καμάργκο στο δικό της ρόστερ το καλοκαίρι του 2010.

Σε δύομισι χρόνια στα γερμανικά γήπεδα μέτρησε 14 γκολ σε 58 παιχνίδια και ακολούθως άνοιξε τα φτερά του για τη Χόφενχαϊμ έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. Η πορεία του στην Μπουντεσλίγκα δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς σε ένα χρόνο έπαιξε μόλις 8 αγώνες, σκοράροντας 1 γκολ. Στη Σταντάρ που δεν είχαν ξεχάσει τον Ντε Καμάργκο, φρόντισαν να τον κάνουν εκ νέου δικό τους και από εκεί, μετακόμισε στην Γκενγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ