aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓεωργίου: «Πλάνο πενταετίας για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει»

Γεωργίου: «Πλάνο πενταετίας για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει»

«Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επανέλθει στο σωστό δρόμο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ολοι». Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιώργου Γεωργίου (δεξιά στη φωτό), πρώην αντιπρόεδρου της εταιρείας στη διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου και νυν αντιπρόεδρου στο σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Γεωργίου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM τόνισε ότι επιβάλλεται να γίνει ένα πλάνο για τα επόμενα πέντε χρόνια, γι’ αυτό δόθηκε εντολή στον Γιάννο Δημήτριου να προχωρήσει με ελεκτικό οίκο και να δει ποια είναι τα προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Δεν είναι έλεγχος αυτό που θα γίνει, υπάρχει ήδη ο οικονομικός έλεγχος και είναι σε εξέλιξη για να είναι η εταιρεία έτοιμη. Λόγω των καταστάσεων και του οικονομικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, αποφασίσαμε ότι οι οικονομικοί σύμβουλοι πρέπει να βγάλουν ένα πλάνο για τρία με πέντε χρόνια για να ξέρουμε που πρέπει να κινηθεί η Εταιρεία και να ξέρουμε τα μελλοντικά δεδομένα που θα υπάρχουν και να γίνει ένα πλάνο για το πως θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει. Θα ετοιμάσουμε ένα οικονομικό πλάνο για την επόμενη πενταετία. Ο κύριος Δημητρίου αποφασίστηκε να είναι μόνος τους για αν υπάρχει ευελιξία και για να ετοιμαστεί το report για την Γενική Συνέλευση. Ο Γιάννης κατέχει το θέμα το οικονομικό και ο στόχος και ο σκοπός είναι να κάνουμε τα πάντα για να βγει η ομάδα από την οικονομική κρίση».

«Πρέπει όλοι μαζί, Σωματείο και Εταιρεία να κάνουμε τα πάντα για το καλό της ομάδας. Πρέπει να παρακολουθεί και τα οικονομικά της εταιρίας για να μην υπάρχει πρόβλημα. Όταν αποφασίστηκε να μπει ο ανεξάρτητος οργανισμός έγιναν σκέψεις να μείνει ανεξάρτητος οργανισμός. Πιστεύω θα είμαστε εντός των πλαισίων. Ποτέ δεν υπήρξαν θέμα άλλων ατόμων, Κυριακίδη και Πολυδώρου, ήταν από την αρχή ο Δημητρίου».

«Ήταν ξεκάθαρο ότι προχωράμε και το καλύτερο είναι να γίνει όσο πιο ανεξάρτητο γίνεται και από κοινού Εταιρεία και Σωματείο να κάτσουμε κάτω να βρούμε λύσεις γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, κάποιες συγκυρίες μας έφεραν εδώ και μαζί πρέπει να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ στον σωστό δρόμο. Στην Εταιρεία υπεύθυνοι είναι το συμβούλιο έτσι είναι μια σωστή εταιρεία, η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει κάποιους κανονισμούς που το συμβούλιο είναι υπόχρεο να εφαρμόσει».

«Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση αλλά όταν έχεις μία ανάλυση των δεδομένων έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα. Οι εισηγήσεις πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα μετά θα κατατεθούν στα αρμόδια σώματα. Τους αριθμούς είναι εύκολο να τους ξέρεις. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τη προϋπόθεση ότι οι εισηγήσεις που θα γίνουν, θα εφαρμοστούν. Πρέπει να βρεθεί λύση με μία σωστή πολιτική για τα επόμενα πέντε χρόνια και σίγα σιγά θα επανέλθουμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και αυτό θα προσπαθήσουμε και ευελπιστούμε μετά από αυτό ο κόσμος θα έρθει κοντά στην ομάδα. Υπήρξαν προεργασίες δεν χάθηκε χρόνος πιστεύω. Όλα γίνονται για το ΑΠΟΕΛ όλοι προσπαθούμε για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Βλέπουμε την αγωνία που υπάρχει και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ