aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓεωργιανοί: «Θα έχουμε κι άλλη αγαπημένη ομάδα στην Κύπρο»

Γεωργιανοί: «Θα έχουμε κι άλλη αγαπημένη ομάδα στην Κύπρο»

Κι άλλη αγαπημένη ομάδα θα έχουν στην Κύπρο οι Γεωργιανοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της γεωργιανής ιστοσελίδας lego.ge, μετά τις μετεγγραφές των Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι στον ΑΠΟΕΛ.

Το δημοσίευμα:

Δύο Γεωργιανοί διεθνείς ποδοσφαιριστές μετακινήθηκαν στην πιο δημοφιλή ομάδα της Κύπρου, τον ΑΠΟΕΛ. Οι μετεγγραφές του Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι είναι πλέον επίσημες. Οπότε, θα έχουμε κι άλλη αγαπημένη ομάδα στην Κύπρο…

Ο Οκριασβίλι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι Κύπριοι έγραψαν αρκετά τελευταία, για απόκτηση του 29χρονου από άλλη ομάδα της χώρας, την Ομόνοια, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στην τελευταία σεζόν σκόραρε εννέα γκολ σε είκοσι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Και ο Κβιλιτάια επίσης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Τελευταία έπαιξε για την Ανόρθωση, αλλά είχε συμβόλαιο με τη βελγική Γκεντ, από την οποία τον αγόρασε ο ΑΠΟΕΛ. Ο Κβιλιτάια σκόραρε 14 γκολ σε 31 μτς στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ