aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓένσεν: «Υπάρχουν πολλές θεωρίες, είναι λυπηρό, αλλά έπρεπε…» (vid)

Γένσεν: «Υπάρχουν πολλές θεωρίες, είναι λυπηρό, αλλά έπρεπε…» (vid)

Νερό στ’ όνομα του Μάικ Γένσεν πίνουν στη Ρόζενμποργκ. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της νορβηγικής ομάδας ήρθε στην Κύπρο και το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ για συνεργασία έως το Καλοκαίρι του 2021. Στη Νορβηγία τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρονται εκτενώς στη μετακίνηση του 31χρονου ανασταλτικού μέσου, ο οποίος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόζενμποργκ χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι αποχώρησε από την ομάδα που υπηρέτησε για εφτά χρόνια.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι φεύγω από την Ρόζενμποργκ. Νιώθω πολλά συναισθήματα. Είμαι περήφανος για τη θητεία μου στη Ρόζενμποργκ. Το Τρόντχαϊμ ήταν η πατρίδα μου εδώ και επτά χρόνια. Και τα δύο παιδιά μου είναι «τρούντλερς» (παρατσούκλι των οπαδών της  Ρόζενμποργκ). Είναι λυπηρό που φεύγω», είπε ο πρώην αρχηγός της νορβηγικής ομάδας.

Ο Δανός μέσος επεσήμανε ότι δεν είναι εύκολο να φύγει κανείς από την ομάδα που αγωνίζεται τα τελευταία εφτά χρόνια, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έγινε το αναμενόμενο με τον Γένσεν με συμβόλαιο έως το 2021!

«Υπάρχουν πολλές θεωρίες πίσω από αυτή την απόφαση, αλλά νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω και για μένα και για τη Ρόζενμποργκ.  Εύχομαι τόσο στους προπονητές όσο και στους παίκτες καλή τύχη», επεσήμανε το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.

Δηλώσεις για τη μετεγγραφή του Γένσεν έκανε στο Eurosport και ο προπονητής της Ρόζενμποργκ, Έιρικ Χόρνελαντ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δανό μέσο και ανέφερε πως είναι αναγκασμένοι πλέον να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του.

Η Ρόζενμποργκ αποχαιρέτησε τον Γένσεν με ένα υπέροχο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ