aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓένσεν: «Ξέρω τι πάω να κάνω στον ΑΠΟΕΛ με τον Κάρε»

Γένσεν: «Ξέρω τι πάω να κάνω στον ΑΠΟΕΛ με τον Κάρε»

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Ως μία νέα πρόκληση στην καριέρα του χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ το δεύτερο χρονικά απόκτημα των «γαλαζοκιτρίνων» στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, Μάικ Γένσεν. Ο Δανός μέσος που παρακολούθησε το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μιλώντας σε ΜΜΕ της Δανίας επεσήμανε ότι γνωρίζει τον Κάρε Ίνγκεμπριγκτσεν τόσο ως προπονητή, όσο και το στυλ παιχνιδιού που ζητά, ενώ υπογράμμισε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος στη μικρή Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όταν ήρθα από την Μπρόντμπι το 2013 στη Ρόζενμποργκ τα πράγματα ήταν κάπως ρευστά. Τα πρώτα πέντε χρόνια βελτιώθηκα πολύ ως παίκτης, αναπτύχθηκα τρομακτικά. Διατήρησα τη μαχητικότητα και την επιθετικότητα στο παιχνίδι μου, αλλά έκανα μεγάλη βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι και την αποτελεσματικότητα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Ήταν υπέροχα χρόνια στη Ρόζενμποργκ.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ για εμένα, αλλά ξέρω τι πάνω να κάνω με τον Κόρε (σ.σ. Ίνγκεμπριγκτσεν). Τον ξέρω τόσο ως προπονητή, όσο και στο στυλ παιχνιδιού που προτιμά. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα εξελιχθώ περισσότερο ως παίκτης. Η Κύπρος δεν είναι μεγάλη χώρα και οικονομικά είναι παρόμοια τα δεδομένα με το Τρόντχαϊμ. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, είναι μεγάλος σύλλογος εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ