aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓένσεν: «Σηκώνω τα χέρια. Η ευθύνη είναι δική μου»

Γένσεν: «Σηκώνω τα χέρια. Η ευθύνη είναι δική μου»

Έντονα απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Μάικ Γένσεν με τη νέα ήττα που δέχτηκε ο ΑΠΟΕΛ (0-2 από την Ανόρθωση) και ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί στον ίδιο, αλλά και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν μπορούμε παρά να είμαστε απογοητευμένοι με τον ευατό μας και τη συμπεριφορά μας. Σηκώνω τα χέρια. Η ευθύνη είναι δική μου, είμαι από τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες της ομάδας. Δεν είναι θέμα θέλησης, η ευθύνη είναι των παικτών. Πρέπει να το διορθώσουμε, είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το διορθώσουμε. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην προπόνηση. Υπάρχει θέληση για να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν παίξαμε άσχημα, ήταν ισοζυγισμένο παιχνίδι όμως δεν ήμασταν αποτελεσματική στην περιοχή. Δεν έχει να κάνει με τους επιθετικούς αλλά με ολόκληρη την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ