Γένσεν: «Έχω να προπονηθώ εδώ και ένα μήνα»

Μεγάλη συνέντευξη στη δανέζικη ιστοσελίδα «bold.dk» παραχώρησε ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του ΑΠΟΕΛ Μάικ Γένσεν. Απομονώσαμε τα σημεία που αφορούν στους γαλαζοκίτρινους.

«Δεν έχω προπονηθεί εδώ και ένα μήνα από τότε που σταματήσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τη Ρόζενμποργκ, οπότε πρέπει να επανέλθω ξανά. Η ομάδα έχει να παίξει μερικούς αγώνες που αναβλήθηκαν αυτό το φθινόπωρο λόγω συμμετοχής της στο Europa League και δεν μπορώ να αγωνιστώ σε αυτούς τους αγώνες», είπε αρχικά.

Ενώ για τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, επεσήμανε: «Η αλλαγή ήρθε από το πουθενά. Δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ξεχωριστός και τα πράγματα μπορούν να συμβούν από το πουθενά, αλλά εγώ δεν είχα προετοιμαστεί τον εαυτό μου».

Ακολούθως, θυμήθηκε την πρώτη του «γνωριμία» με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ως αντίπαλος όταν αγωνιζόταν στη Ρόζενμποργκ: «Πριν από μερικά χρόνια συναντηθήκαμε με τον ΑΠΟΕΛ και ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Οι παίκτες παλεύουν με τα χέρια τους και παίζουν με την καρδιά, και εδώ είναι απίστευτα καλοί ατομικά και “άγριοι” οπαδοί»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ