aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓενικός Διευθυντής Σαμσουνσπόρ: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα εγγράψουμε τον Τομανέ»

Γενικός Διευθυντής Σαμσουνσπόρ: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα εγγράψουμε τον Τομανέ»

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τις τάξεις του ΑΠΟΕΛ κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον Τομανέ και τον περιμένουν να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαμσουνσπόρ. Ωστόσο, οι Τούρκοι επιμένουν ότι ποντάρουν στον Πορτογάλο επιθετικό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν πρόκειται για δημοσίευμα, μα για επίσημες τοποθετήσεις. Ο Γενικής Διευθυντής του συλλόγου της Σαμψούντας, Σονές Σοϊκάν, ανέφερε ότι έγινε αίτημα στην τουρκική ομοσπονδία για αλλαγή κανονισμού των αλλοδαπών για να γίνει εφικτή η εγγραφή των τριών ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα δίχως όμως άδεια να αγωνιστούν. Ανάμεσά τους και ο μετεγγραφικός στόχος των γαλαζοκιτρίνων.

«Κάναμε αίτηση στην Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Έχουμε υποβάλει αίτηση για αλλαγή του κανόνα 5+2+1 (κάτω των 21) αλλοδαπών σε 5+3. Ο προπονητής μας Χουεγίν Έρογλου ήθελε να δει τους παίκτες των οποίων οι άδειες δεν εκδόθηκαν. Αυτοί οι τρεις παίκτες άρχισαν να δουλεύουν με την ομάδα. Ο προπονητής μας βλέπει ότι μπορεί να είναι επωφελείς για εμάς κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου. Περιμένουμε την απάντηση. Εάν αλλάξει ο κανονισμός, μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτούς τους παίκτες στην ομάδα», ανέφερε ο Σοϊκάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ