aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓαλαζοκίτρινο χατ τρικ στις κούπες από τον ΑΠΟΕΛ!

Γαλαζοκίτρινο χατ τρικ στις κούπες από τον ΑΠΟΕΛ!

Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Ο ΑΠΟΕΛ επέβαλε τον δικό του «νόμο» με τον πιο πειστικό τρόπο την ανωτερότητα του, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας -που προσπάθησε φιλότιμα- και στο τέλος πανηγύρισε την τρίτη σερί κατάκτηση του κυπέλλου στην υδατοσφαίριση, επικρατώντας στον τελικό με 15-5!

Το «παρών» του στον αγώνα έδωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Κωστάκης Κουκκουλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Οι γαλαζοκίτρινοι πάτησαν από την αρχή του τελικού το γκάζι μπαίνοντας μπροστά στο σκορ και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Η ομάδα του Ανδρέα Κυθρεώτη έχοντας πρώτα «βιολιά» τους Μπαγλαντζή (4 γκολ) και Νικολάου (3 γκολ), αλλά και με πολυφωνία στο σκοράρισμα, καθώς σκόραραν εφτά παίκτες, έκανε το δικό του κουμάντο στον αγώνα και κατέκτησε δίκαια το τρίτο κύπελλο στην ιστορία του.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του, στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Λάρνακας, ο Μιχάλης Ιωάννου με δύο γκολ. Μεγάλοι χορηγοί και διαχρονικοί υποστηρικτές της Ομοσπονδίας, αλλά και του αγώνα ο ΟΠΑΠ και η Petrolina.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 1-4, 2-4.

Ν.Ο.ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Γιάννης Ιωάννου): Τσαλίκης, Ιωάννου (2), Παπαγεωργίου (1), Ανατολίτης, Α. Ζαχαριάδης, Σοφοκλέους, Πουλλίδης (1), Δημητρίου, Α. Λουκά, Μ. Ζαχαριάδης, Μιχαηλίδης, Σταματάκης (1), Αναγνώστου, Παπακυριακού, Γ. Λουκά.

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης):  Αν. Βασιλείου, Αλκιβιάδης, Kocsis (1), Λοΐζου, Κιαγιάς (2), Μήλας (2), Μελής, Κλεοβούλου (1), Μπαγλαντζής (4), Νικολάου (3), Προδρόμου (2), Κ. Βασιλείου, Σαρρής, Θεοφανίδης, Γιάγκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ