aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓ. Ιωάννου: «Δεν με ενοχλεί, είμαι ενθουσιασμένος. Τον νιώθω σαν γιο μου»

Γ. Ιωάννου: «Δεν με ενοχλεί, είμαι ενθουσιασμένος. Τον νιώθω σαν γιο μου»

Ενθουσιασμένος με το ιστορικό επίτευγμα του Νούνο Μοράις να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών, με 505, στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ δηλώνει ο Γιάννος Ιωάννου. Ο μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στο match programme του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Πάφο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Έγραψε» έπος ο Μοράις, στο πάνθεον της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο Μοράις είναι ο κατάλληλος για να με διαδεχθεί»

Ένα ρεκόρ που κρατούσε για 20 χρόνια, θα «αφαιρεθεί» από την κατοχή σου. Πως νιώθεις; «Για μένα είναι κάτι το υγιές και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, Δεν με ενοχλεί καθόλου, θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι ενθουσιασμένος γιατί το ρεκόρ σπάει από έναν παίκτη που έχει προσφέρει τόσες πολλές μαζεμένες επιτυχίες που πλέον θα αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ανελλιπώς για 12 χρόνια δείχνει ότι και στην ομάδα υπάρχει υγεία αλλά κυρίως υπάρχει και παρόν και μέλλον αφού η ισορροπία είναι πολύ σημαντική».

Γιατί πιστεύεις η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ ξεκινούσε πάντα από τον Μοράις ανεξαρτήτως προπονητή; «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Νούνο. Έχω συνεργαστεί μαζί του τον νιώθω σαν γιο μου. Το πιο σημαντικό στοιχείο του Μοράις σαν ποδοσφαιριστή, είναι ότι έχει το χάρισμα να αφομοιώνει πολύ εύκολα το τι θέλει ο προπονητής. Έχει μέσα από την εμπειρία του αφομοιώσει όλα τα συστήματα τις τακτικές και ταυτόχρονα γνωρίζει πολύ καλά όλους τους συμπαίκτες του. Ξέρει πότε να καλύψει και πότε να συμβουλεύσει μέσα στο παιχνίδι. Είναι η σκέψη του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο για αυτό και το πιο εύκολο για έναν προπονητή είναι να μεταφέρει την ώρα του αγώνα τις οδηγίες στον Νούνο. Ας μη ξεχνάμε ότι μετά από τόσα χρόνια ο Μοράις ξέρει και όλους τους αντιπάλους. Είναι πέρα από σωματικά και εγκεφαλικά πάρα πολύ καλός. Αυτό πιστεύω ότι τον κάνει να ξεχωρίζει και μεταδίδει ότι χρειάζεται και στους συμπαίκτες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ