aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓ. Ιωάννου: «Αν έχει μυαλό ο Τάαμαρι θα πάει ψηλά. Πιο σημαντικός ο Νικόλας»

Γ. Ιωάννου: «Αν έχει μυαλό ο Τάαμαρι θα πάει ψηλά. Πιο σημαντικός ο Νικόλας»

Ο Γιάννος Ιωάννου χαρακτήρισε ως τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ τον Νικόλα Ιωάννου. Ο παλαίμαχος άσος και επί σειρά ετών βοηθός προπονητής της ομάδας, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», εξέφρασε την άποψη ότι ο διεθνής αμυντικός διαθέτει τα απαιτούμενα αγωνιστικά στοιχεία ώστε να ανοίξει τα φτερά του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

«Αυτή τη στιγμή, όπως είναι η ομάδα, το πιο σημαντικό κομμάτι της είναι ο Νικόλας Ιωάννου και θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να τον αξιοποιήσει όσο πιο καλά γίνεται. Κάθε εβδομάδα δίνει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος από όλους τους παίκτες. Για μένα έχει στοιχεία για να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο. Πρέπει να δουλέψει όμως σε κάποιες αδυναμίες για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο επονομαζόμενος «Μίστερ Γκολ» του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννου για Μοράις: «Δεν έφυγε σωστά. Άκουσα τη φωνή του όταν αποχώρησα»

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μούσα Αλ Τάαμαρι, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να απασχολεί μετεγγραφικά συλλόγους στο εξωτερικό. «Εάν έχει το μυαλό, πιστεύω μπορεί και αυτός να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο. Είναι παίκτης τον οποίο υπολογίζουν πολύ οι αντίπαλες ομάδες και βασίζουν την αμυντική τους τακτική σε αυτόν, κάτι που δημιουργεί προβλήματα», ανέφερε. «Βρίσκεται σε μια ηλικία που είτε θα κάνει το βήμα να πάει πιο ψηλά ή θα μείνει στάσιμος. Είναι θέμα το πώς αξιολογείς και το πώς δουλεύεις. Δεν είμαι κοντά για να ξέρω πώς δουλεύει. Όμως, νιώθω, ότι είναι για πιο υψηλό επίπεδο, φτάνει να βελτιώσει κάποια στοιχεία και να είναι σωστός στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ