aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦτου κι απ’ την αρχή για στόπερ

Φτου κι απ’ την αρχή για στόπερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αναζήτηση στόπερ μετά το «ναυάγιο» με τον Γιώργο Τζαβέλλα ξεκινά από την αρχή. Εκεί που σχεδόν όλα είχαν συμφωνηθεί με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, αίφνης έκανε στροφή 180 μοιρών, αφήνοντας τους ιθύνοντες των πρωταθλητών με το στόμα ανοικτό. Ο Τζαβέλλας δέχθηκε πολύ καλύτερη πρόταση από την Αλάνιασπορ και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον τουρκικό σύλλογο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η αρνητική εξέλιξη με τον 29χρονο τέως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, η δεύτερη παρεμπιπτόντως μέσα σε λίγα 24ωρα (προηγήθηκε του Σεντρίκ Γιαμπερέ), ήταν επόμενο να προκαλέσει προβληματισμό στα ψηλά δώματα του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο κεφάλαιο «προγραμματισμός» συζήτησαν τα νέα δεδομένα και προφανώς τις υπάρχουσες λύσεις στην αγορά για την ενίσχυση στα μετόπισθεν. Εννοείται ότι έγινε κουβέντα για ποδοσφαιριστές που είχαν αξιολογηθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν και παραλλήλως άρχισε το «σκάλισμα» άλλων βιογραφικών σημειωμάτων κεντρικών αμυντικών που έχουν αποσταλεί.

Είναι γεγονός πως προκύπτει δυστοκία για να κλείσει η «τρύπα» που άνοιξε με την αποχώρηση του Καρλάο, κάτι που έθεσε άπαντες στην… πρίζα.  Στον ΑΠΟΕΛ εξυπακούεται ότι θα ήθελαν να είχε εξευρεθεί ο παίκτης που θα τραβήξει μπόλικο κουπί στην άμυνα, αλλά με αυτό δεν σημαίνει ότι τρομάζουν κιόλας. Μπορεί η μετεγγραφική περίοδος να οδεύει σταδιακά προς το φινάλε, αλλά όπως αφήνεται να διαρρεύσει στον σύλλογο δεν θα καταλήξουν σε κάποιον παίκτη προτού είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

Στον ΑΠΟΕΛ, όμως μας είχε ξεκαθαριστεί, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και εκεί έπεσε όλο το βάρος των ενεργειών τους. Όταν θα μπει τελεί στο εν λόγω κεφάλαιο, τότε θα δουν και θα πράξουν για το πώς θα προχωρήσουν και σε τρίτη προσθήκη που θα αφορά μέσο. Αντίπαλος είναι ο χρόνος, καθώς ο μήνας έχει 21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ