aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦουλ για αγορά του Γιαννώτα!

Φουλ για αγορά του Γιαννώτα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν μέσα σε έναν χρόνο, αρχικώς ο Μάρκο Σίλβα και ακολούθως ο Βίκτορ Σάντσεθ, δεν έκριναν πως ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι για τα «κυβικά» του Ολυμπιακού Πειραιώς, είναι επόμενο να προκύψει και η ανάλογη αντίδραση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μετά το αρχικό σοκ, καθώς βλέπετε περίμενε πώς και πώς το καλοκαίρι για να δει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος υπό διαφορετικό πρίσμα, ζύγισε πιο νηφάλια τα δεδομένα και πήρε την απόφασή του.

Και ποια είναι αυτή; Όπως πληροφορούμαστε, ο βραχύσωμος επιθετικός έχει ήδη στείλει το μήνυμα πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει στη νέα αγωνιστική περίοδο να μετακομίσει σε άλλον σύλλογο με τη μορφή δανεισμού. Επιθυμία του είναι να μείνει ελεύθερος, δηλαδή να απεμπλακεί από τις συμβατικές δεσμεύσεις του με τους ερυθρόλευκους, θέτοντας το θέμα σε μια άλλη βάση.

Παραλλήλως, ο 23χρονος δηλώνει πρόθυμος να υπογράψει συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ, ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων, φτάνει ασφαλώς η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να τα βρει με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι γαλαζοκίτρινοι τα λένε καθημερινά με τους ερυθρόλευκους και πιέζουν για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες άτομο των πρωταθλητών Κύπρου να βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού προκειμένου σε κατ’ ιδίαν επαφές να βρεθεί η χρυσή τομή και έτσι, ο Γιαννιώτας να συμβάλει αποφασιστικά στην ευόδωση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κάπου εδώ, όμως, πρέπει να περιμένουμε και τη στάση του Ολυμπιακού που πλήρωσε κοντά στις 500.000 ευρώ το 2015 για να τον αποκτήσει από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει λιγότερα ή μήπως, θα ανεβάσει το ποσό;

Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι αποδείχθηκαν και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ισχυροί διαπραγματευτές, σε μια προσπάθεια να επιτύχουν την καλύτερη συμφωνία.  Θυμάστε τι έγινε με τον Ντε Βινσέντι… «Θέλουμε να ξεκαθαρίσει και μάλιστα σύντομα το θέμα με τον Γιαννιώτα», λένε στον ΑΠΟΕΛ, οπότε η επόμενη εβδομάδα χαρακτηρίζεται καθοριστική.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ