aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Φωτογράφισε» τον θετικό στον ιό παίκτη του ΑΠΟΕΛ το Υπουργείο Υγείας

«Φωτογράφισε» τον θετικό στον ιό παίκτη του ΑΠΟΕΛ το Υπουργείο Υγείας

Τρία νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα στην Κύπρο, από σύνολο 1.247 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας πρόκειται για Πολωνό μόνιμο κάτοικο Κύπρου και Σέρβο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο την Τρίτη (7/7) από την πατρίδα του και υποβλήθηκε στην εξέταση στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου που διενεργεί η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της.

Mέσα από την ανακοίνωση του Υπουργείου φαίνεται πως πρόκειται για τον Βουγιαντίν Σάβιτς, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον ιό και στη Σερβία και αφού μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών και ήταν αρνητικός σε τρεις ελέγχους ταξίδεψε στην Κύπρο.

Ενωρίτερα ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της ομάδας χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα του παίκτη λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση: Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ (ανακοίνωση)

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Τρία νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα στην Κύπρο, από σύνολο 1.247 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, βάσει των δεδομένων από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από σύνολο 1,247 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 3 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα που εντοπίστηκαν μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία αφορούν σε:

  • Πολωνό μόνιμο κάτοικο Κύπρου που εκδήλωσε συμπτώματα και υποβλήθηκε σε εξέταση.
  • Σέρβο ποδοσφαιριστή που ανακοινώθηκε (σ.σ. υποπίπτει σε λάθος καθώς δεν ανακοινώθηκε αλλά ήταν στο ρόστερ) από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο στις 7/7 από την Σερβία. Υποβλήθηκε στην εξέταση στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου που διενεργεί η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της. Το συγκεκριμένο άτομο είχε διαγνωστεί θετικό στον ιό στην Σερβία εντός Ιουνίου και με την πάροδο των 14 ημερών που παρέμεινε σε καραντίνα, αρνητικοποίησε 3 τεστ (πριν την άφιξή του στην Κύπρο).
  • Το 3ο άτομο είναι επαφή του κρούσματος που ανακοινώθηκε στις 7/7».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ