aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦωτίου: «Κάντε τους να νιώσουν ό,τι νιώσαμε»

Φωτίου: «Κάντε τους να νιώσουν ό,τι νιώσαμε»

Έντονος ήταν ο Χάρης Φωτίου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ στο Μπακού με την Καραμπάχ (2-2). Ο εκ των αντιπροέδρων των γαλαζοκίτρινων, κάλεσε τους ΑΠΟΕΛίστες να γεμίσουν το ΓΣΠ και να δημιουργήσει… καυτή έδρα ενόψει του επαναληπτικού με τους Αζέρους σε δύο εβδομάδες (07/11).

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Όπως είπαμε μετά την πρόκριση εδώ, ίσως να ήταν καλύτερη από εμάς η Καραμπάχ όχι ως σύνολο αλλά στα μεταξύ μας. Και σήμερα ήταν δύσκολο. Αν με ρωτάτε αν μας κάνει η ισοπαλία λέω ναι αλλά για την πάρεις πρέπει να μοχθήσεις. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά τώρα φέραμε την πρόκριση κοντά μας και στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερη από άλλα παιχνίδια. Χωρίς να είναι κλισέ, ο καλύτερος του παίκτης του ΑΠΟΕΛ ήταν είναι και θα είναι ο κόσμος του. Τον καλώ να γεμίσει το ΓΣΠ και να τους κάνει να νιώσουν ό,τι νιώσαμε εμείς σήμερα. Μια καυτή έδρα».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Ακόμα και να κερδίζαμε ένα βήμα θα ήταν. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Την ποιότητα την έχουμε. Για αυτό αποφασίσαμε να είμαστε αυστηροί. Μόνο αν είμαστε αυστηροί θα βγάλουν οι παίκτες αυτό που μπορούν».

Για την τιμωρία του Αλ Τάαμαρι: «Σε άλλες εποχές μπορεί να μη τιμωρείτο, αλλά τώρα είμαστε κάθετοι σε τέτοια θέματα».

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου: «Έχουμε παίκτες στον πάγκο και μπορεί να καλυφθεί κάθε απουσία. Αν χρειαστεί, θα καλύψουμε και το Νικόλα αν και εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ