aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦωτίου για μετεγγραφή: «Παρεξηγημένη διοίκηση - Ακόμα και τον Λεβαντόφσκι να φέρουμε…»

Φωτίου για μετεγγραφή: «Παρεξηγημένη διοίκηση – Ακόμα και τον Λεβαντόφσκι να φέρουμε…»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Χάρης Φωτίου την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Κιζιλζάρ. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ηγήθηκε της αποστολής των γαλαζοκιτρίνων στο Καζακστάν εν τη απουσία του Πρόδρομου Πετρίδη και αναφέρθηκε για την πρόκριση επί των Καζάκων και το ενδεχόμενο μετεγγραφικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα, είναι αφιερωμένη η πρόκριση στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ήταν 12.000 στο πρώτο παιχνίδι με την Μπότεφ, στο δεύτερο παιχνίδι με την Κιζλιζάρ τις ξεπεράσαμε και είμαι σίγουρος ότι στις 23 Αυγούστου, στον εντός έδρας αγώνα με την Τζουγκάρντεν θα είναι ακόμα μεγαλύτερος ο αριθμός προσέλευσης».

Για το τέταρτο μηδέν παθητικό: «Νομίζω είναι μια συλλογική προσπάθεια, αν και ειδικός είναι ο προπονητής. Η άμυνα αρχίζει από τον Μάριο Ηλία που ήταν σήμερα ο επιθετικός και καταλήγει στον Μπέλετς και η επίθεση αρχίζει από τον Μπέλετς και καταλήγει στον Ηλία. Νομίζω γενικά η εμφάνιση μας ήταν καλή, αν εξαιρέσεις το τελευταίο εικοσάλεπτο. Αλλά, αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι δεν κινδυνεύσαμε σε 180 λεπτά σε καμία φάση από τον αντίπαλο και θεωρώ ότι άξια, όσο κι αν η εμφάνιση δεν μας τρελαίνει, πήραμε αυτή την πρόκριση. Εκείνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε, η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και πιστεύουμε για τη συνέχεια, παρόλο που ο αντίπαλος έχει περίπου 20 παιχνίδι και προπορεύεται στη βαθμολογία της Σουηδίας».

Το ερώτημα όλου του κόσμο είναι αν θα κάνει άλλη μετεγγραφή ο ΑΠΟΕΛ… «Θα απαντηθεί από ένα μέλος μιας παρεξηγημένης διοίκησης που κάνει μετεγγραφές ακόμα και όταν δεν περιμένει ο κόσμος. Είμαστε δίπλα από την ομάδα, το συζητάμε και αν προκύψει κάτι καλό ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα στην αγορά και κοιτάζει. Αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα και τον Λεβαντόφσκι να φέρουμε είναι δύσκολο να παίξει με την Τζουγκάρτεν, άρα έχουμε τον χρόνο με ηρεμία για να δούμε αν και εφόσον θα χρειαστεί να ενισχύσουμε την ομάδα. Τονίζω ότι πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα που έχουμε για όλες τις θέσεις».

Θα μας αποκαλύψεις το μήνυμα του Πρόδρομου Πετρίδη; «Πιο από όλα; Μας άφησε 24 ώρες να ηγηθούμε μαζί με τους υπόλοιπους διοικούντες αυτής της προσπάθειας, αλλά κάθε μισή – μία ώρα μας έπαιρνε τηλέφωνο. Φαντάζουμε τι έκανε εκεί με τον Γιώργο Σαββίδη και τον Άριστο Αριστοκλέους. Είμαι σίγουρος πως αν ήταν εδώ το ίδιο μήνυμα θα έστελνε. Να κατακλείσει ο κόσμος το γήπεδο, δεν θριαμβολογούμε, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και ελπίζουμε να φέρουμε την πολυπόθητη πρόκριση και ακόμα μια ιστορική ημέρα για τον ιστορικό μας σύλλογο».

Αν ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Σουηδία θα στερηθεί τον Σαρφό; «Ναι, δεν το συζητάμε αυτό. Θα στερηθεί τον Σαρφό, αλλά ίσως να κερδίσει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ