aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦως στην άκρη του τούνελ;

Φως στην άκρη του τούνελ;

H οπαδική ιστοσελίδα Apoel.net αναφέρεται στον Ισπανό στόπερ των γαλαζοκίτρινων Ρουέδα και στα ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει Ντούντελαντζ.

Αναλυτικά:

Η αρμόδια επιτροπή έχασε ακόμα μια εβδομάδα στο ψάξιμο για έναν κεντρικό αμυντικό που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για να προκριθούμε σε ομίλους γεγονός που φανερώνει πολλά. Από την άλλη η προπόνηση του Σαββάτου έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα αφού ο Ρουέδα για πρώτη φορά μετά από την ημέρα του τραυματισμού του μπόρεσε να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η ρεαλιστική προσέγγιση πλέον είναι αυτή που θέλει τον Ισπανό αμυντικό να είναι η μόνη επιλογή τόσο ενόψει του δευτέρου αγώνα με την Ντούντελανζ όσο και ενόψει των αγώνων του 3ου προκριματικού. Ακόμα και ο Ρουέδα όμως θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής αφού δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό με τους νέους του συμπαίκτες και οι λίγες προπονήσεις στις οποίες συμμετείχε δεν διασφαλίζουν τα απαιτούμενα.

Είναι για αυτό που υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία αφού ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην πιο κρίσιμη περίοδο της χρονιάς με πολλά άλυτα ζητήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ