aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦώναξε «παρών» ο Βούρος, πανέτοιμος ο Μακρής

Φώναξε «παρών» ο Βούρος, πανέτοιμος ο Μακρής

Ο Πραξιτέλης Βούρος, όχι μόνο αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό ματς με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας (6-1), αλλά έβγαλε 90λεπτο! Ο Ελλαδίτης αμυντικός φανέρωσε σημάδια ετοιμότητας και ασφαλώς, μετά από δύο μήνες υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Υπενθυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 6 Αυγούστου και πιο συγκριμένα στον πρώτο αγώνα με την Καραμπάχ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αρχίσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας ουσιαστικά από εκεί που είχε σταματήσει πέρσι.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Ακρίτα στο κεκλεισμένων των θυρών «Parimatch Αρχάγγελος», δύο από τα έξι τέρματα των γαλαζοκιτρίνων πέτυχε ο Ανδρέας Μακρής. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός ήταν αρκετά δραστήριος και ουσιαστικά, έστειλε ισχυρά μηνύματα στο προπονητικό τιμ όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητάς του. Ο 23χρονος δεν χρησιμοποιήθηκε κατά την τρέχουσα σεζόν σε κάποιο επίσημο ματς.

Εκτός από τον Ανδρέα Μακρή (24΄, 54΄), σκόραραν στο φιλικό προετοιμασίας με τον Ακρίτα Χλώρακας και οι Λίνους Χαλένιους (32’), Στάθης Αλωνεύτης (42’), Ζοαζίνιο (60’), Αντρέ Βιντιγκάλ (63’). Ο Τόμας Ντολ χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σάβιτς, Βούρος, Ζοαοζίνιο, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ, Σόουζα (Γκέντσογλου), Μάτιτς (Βιντιγκάλ), Μακρής, Αλωνεύτης, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ