aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Follow your Des7iny» και νέα εισιτήρια διαρκείας ΑΠΟΕΛ!

«Follow your Des7iny» και νέα εισιτήρια διαρκείας ΑΠΟΕΛ!

Με σλόγκαν «Follow your Des7iny» ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Παρόν στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ο Επιχειρησιακός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Μάριος Χριστοδούλου και ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αρχικά ο κ. Μάριος Χριστοδούλου επεσήμανε για τα νέα εισιτήρια διαρκείας: «Αρχίζει  αύριο στις 9 το πρωί η διάθεση. Στόχος είναι διπλός: να υπάρξει αύξηση και παράλληλα να υπάρξει ποιοτική αύξηση. Τους καλούμε να έρχονται στο γήπεδο. Σε όλους τους αγώνες. Όχι μόνο στους σημαντικούς αγώνες. Να πιάσουμε τους περσινούς αριθμούς για να έχουμε και αύξηση. Είμαστε βέβαιοι ότι ο αριθμός των legend θα αυξηθεί. Πέρσι διαθέσαμε 8260 εισιτήρια και φέτος μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό τον αριθμό».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε: «Οι τιμές είναι ελάχιστα αυξημένες αλλά αν κάποιος εκμεταλλευτεί το μεγάλο ποσοστό έκπτωσης που είναι 16% του έρχεται πιο φθηνά ακόμη και από τις περσινές τιμές. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τότε δεν υπάρχει σύγκριση των αριθμών σε συνδυασμό με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων. Ποντάρουμε και στον εγωισμό των ΑΠΟΕΛιστων» είπε καταλήγοντας ενώ υπερτόνισε πως ούτε φέτος θα υπάρχουν πακέτα στους ομίλους».

Εκπτώσεις… 

16% σε υφιστάμενους κατόχους διαρκείας 2017/2018 που θα ανανεώσουν διαδικτυακά από τις 02/6 μέχρι τις 07/6.

10% σε υφιστάμενους κατόχους 2017-2018.

50% για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας πέραν του πρώτου παιδικού ή του πρώτου μαθητικού (μόνο από το Orange Shop Ισχύει ΜΟΝΟ για αδέρφια)

20% για τα τακτικά μέλη του σωματείου ΑΠΟΕΛ, με την κάρτα μέλους για το 2017

10% για τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου ΑΠΟΕΛ, με την κάρτα μέλους για το 2017.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ