aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦοίβος στον Active: «Γιατί δεν υπήρχαν ονομαστικά εισιτήρια; Εύκολη η απάντηση»

Φοίβος στον Active: «Γιατί δεν υπήρχαν ονομαστικά εισιτήρια; Εύκολη η απάντηση»

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ και Υπεύθυνος Ασφαλείας του χθεσινού τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στον Απόλλωνα, μίλησε σήμερα στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Για το βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι: «Είναι κάτι που συνέβη ξανά. Με αποκορύφωμα αυτό που έγινε χθες και αυτά που έγιναν προχθές στη Λεμεσό, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι έχουμε ξεφύγει και ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο μας φθίνει και είναι το μεγάλο πρόβλημα. Η επιστολή απευθύνεται στην Προέδρια της Δημοκρατίας, στον Υπουργό Δικαιοσύνης, στον πρόεδρο του ΚΟΑ, στην ΚΟΠ, στα μεγάλα σωματεία (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ και Ομόνοια), στη Βουλή και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές. Αυτοί αν πάρουν το θέμα ζεστά θα το λύσουν το πρόβλημα. Δεν έχουμε πολιτική για αυτό το θέμα. Τ κόμματα κάνουν τα χατίρια στις ομάδες της σφαίρας επιρροής τους. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να παρθούν μέτρα κατά της βίας».

Για τις κάμερες ασφαλείας του ΓΣΠ: «Σαν χθες αυτό που είδατε χθες δεν μπορούμε να το βρούμε. Είναι κάτι που φεύγει απότομα. Έγιναν και άλλα χθες. Έχουμε εξασφαλίσει αρκετό υλικό και παραδίδεται είτε στην Αστυνομία είτε στις ομάδες που έχουν τους ανθρώπους τους. Ίσως να τους βρίσκουν ίσως όχι. Αν βρει μία ομάδα τους αποκλείσει από τα γήπεδα θα επιτευχθεί ο στόχος. Αλλά αυτό δεν γίνεται για να μείνουν αυτοί εκτός γηπέδου. Οι εξουσίες μας εμάς δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον. Επίσης μπορούμε από το υλικό να δράσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχει γίνει αυτό, γινεται κάποια δουλειά, αλλά χρειάζεται στενή συνεργασία με κάποιους φορείς. Μόνο με τα Σωματεία συνεργαζόμαστε, όχι με άλλους.

Αν φτάσαμε σε οριακό σημείο: «Σίγουρα. Έγιναν και άλλα χθες, όχι τόσο τρομακτικά, αλλά έγιναν. Χθες ελήφθη απόφαση ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ που είναι ένα γήπεδο σύγχρονο και διότι διάθετει ευκολύνσεις για να διεξαχθεί το ματς με ασφάλεια. Γιατί το αυτόματο σύστημα έκδοσης ονομαστικού εισιτηρίου δεν λειτούργησε; Και το σύστημα ελέγχων του γηπέδου γιατί δεν λειτούργησε; Η απόφαση που ήρθαν τα Σωματεία με την ΚΟΠ ήταν να μην βγάλουν ονομαστικά εισιτήρια για να έχουν αυτούς που θέλουν στο γήπεδο. Να μην απέχουν αυτοί που τα Σωματεία θέλουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ