aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦλερτ Αλμερίας – Τάαμαρι και στο... βάθος λεφτά για τον ΑΠΟΕΛ

Φλερτ Αλμερίας – Τάαμαρι και στο… βάθος λεφτά για τον ΑΠΟΕΛ

Στο «μάτι» έβαλε εδώ και καιρό τον Μούσα Αλ Τάαμαρι η Αλμερία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Voz de Almería» η ισπανική ομάδα κτύπησε την πόρτα της Λέουβεν για την απόκτηση του Ιορδανού επιθετικού.

Θυμίζουμε πως η Αλμερία είχε ενδιαφερθεί για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή όταν αυτός ήταν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, όμως εν τέλει η Λέουβεν αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι 1.100.000 ευρώ με τους γαλαζοκίτρινους να διατηρούν ποσοστό 10% στο ενδεχόμενο μεταπώλησης του.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η νεοφώτιστη στη Λα Λίγκα Αλμερία εδώ και μια βδομάδα επέδειξε ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για απόκτηση του Τάαμαρι επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του ατζέντης του ταχύτατου άσου.

«Την τελευταία εβδομάδα, ένας παίκτης που έπαιζε ήδη για την Αλμέρια από πέρυσι, εμφανίστηκε ξανά. Πρόκειται για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, έναν 25χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται στην Λέουβεν της Α’ Κατηγορίας του Βελγίου, αφού πέρασε προηγουμένως από τον κυπριακό ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, οι Βέλγοι πλήρωσαν περισσότερα από 1.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους ένα από τα μαργαριτάρια του ιορδανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή Σαμέρ Αλ-Χουράνι ο Ιορδανός διεθνής θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του και η Ισπανία θα μπορούσε να είναι μία επιλογή».

Στον ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και προφανώς ευελπιστούν να ολοκληρωθεί μια τέτοια μετεγγραφή, ώστε να επωφεληθούν οικονομικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ