aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦήμες: «Ο φευγάτος βασικός του Ολυμπιακού και ο Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ»

Φήμες: «Ο φευγάτος βασικός του Ολυμπιακού και ο Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας και η ιστοσελίδα sdna μαζεύει τα δημοσιεύματα στις στήλες των παρασκηνίων των ελλαδικών εφημερίδων και τα καταγράφει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Παίκτης που δεν βρίσκεται στη βιτρίνα, αν και αποτελεί βασικό στέλεχος, μπορεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Αν και πρόκειται για άτομο που απολαμβάνει την εκτίμηση του Πέντρο, στον Πειραιά ακούγεται η άποψη πως η μουρμούρα δεν κάνει καλό στην ομάδα κι ότι κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να φαίνεται στο pic της τιμής του. Δεν αναφέρομαι στον Κούτρη. Για βασικό, γράφω! (SPORTDAY)

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
*Ιστορίες η Β΄Εθνική έχει πάντα να διηγηθεί. Η αλήθεια είναι ότι συνεχίζει να «γεννά» παρά τα χρήματα που έδωσε το κράτος μέσω της ΕΡΤ. Όχι, βρείτε μου εσείς επαγγελματική ομάδα στον πλανήτη της οποίας τα ρούχα αναλαμβάνει να πλύνει η… πεθερά του προπονητή τερματοφυλάκων! Κι όμως, τη συγκεκριμένη επιστράτευσαν σε νησιωτική ΠΑΕ. Τουλάχιστον δεν έχει να καθαρίσει δύο διαφορετικές εμφανίσεις, αφού η συγκεκριμένη -ο Θεός να την κάνει- ΠΑΕ διαθέτει μόνο μία στολή για εντός και εκτός έδρας. (LIVESPORT)

*Νικόλας Ιωάννου. Ο απώτερος σκοπός του ταξιδιού του Ίλια Ίβιτς στη Μεγαλόνησο. Ο 24χρονος αριστερός στόπερ-μπακ, ο οποίος με την Ντουντελάνζ φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα αξίωσε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια. Κατανοείτε πως ο Ίβιτς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ενημερώσει τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια. (SPORTIME)

*Το σημερινό παιχνίδι της Λάρισας με τον Βόλο, δεν είναι δα και από τα πλέον ενδιαφέροντα της αγωνιστικής, όμως ειδικά για τους Θεσσαλούς έχει μεγάλη σημασία. Σε περίπτωση γκέλας, θα έχει πρόβλημα ο Μιχάλης Γρηγορίου. Που μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές ήταν ο… καλύτερος όμως αν δεν κερδίσει σήμερα, τότε μάλλον θα υπάρξουν εξελίξεις. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Καταρχάς έχει ελαφρώς «στραβώσει» μια και έσπευσε πρώτος να πάει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Δίχως να καλυφθεί 100% οικονομικά χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης! Μετά υπήρξε μία σειρά περιστατικών που δεν τηρήθηκαν όπως του ΄χαν υποσχεθεί. Και πλέον το αγωνιστικό του ντεφορμάρισμα. Αποκορύφωση; Η πρόωρη αλλαγή με τον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Μπουζούκης έβγαλε δυσφορία την ώρα που πήγαινε στον πάγκο και κατά τη διάρκεια της επιστροφής από το Αγρίνιο. Κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από το staff του κόουτς. (SPORTIME)

*Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κινείται για την ώρα ο Μάριο Μπράνκο, που τελευταία είναι αρκετά κοντά στην ομάδα, βοηθώντας τον Φερέιρα και τους άλλους… πορτογαλόφωνους. Στα μεταγραφικά τα πράγματα για την ώρα είναι ήσυχα κι από βδομάδα προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να δει έναν στόχο… (FORZA)

*Ο Δημήτρης Πέλκας έχει παραγκωνιστεί από τον Αμπέλ Φερέιρα και αυτό τον έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση. Δεν εκφράζεται, δεν μουρμουρίζει αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει τάσεις φυγής, με προορισμό κυρίως τη Φενέρ, η οποία είχε καταθέσει μάλιστα πρόταση στον ΠΑΟΚ έξι εκατ. ευρώ. Επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ, όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί μιας και υπάρχει μία προεργασία. (FORZA)

*Έχουν τα προβλήματά τους στην ΑΕΚ, αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησαν να ασχολούνται με τους μεταγραφικούς στόχους. Έστω κι αν προέχει το θέμα του προπονητή. Τις ματιές τους στον Σεμέντο και στον Φερέιρα θα τις ρίξουν. Αρκεί, βέβαια, να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Ίβιτς περισσότερο από κάθε άλλον στον Ηράκλειο, ωστόσο, θα μείνει εκτός κάδρου στη δια ζώσης παρακολούθηση. Στον Μεγιάδο, αναφέρομαι. (SPORTDAY)

*Καμία εξέλιξη, όπως αναμενόταν, δεν σημειώθηκε χθες στο θέμα του «διαδόχου» του Νίκου Κωστένογλου. Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα στο ματς με τον ΟΦΗ. Βέλικο Παούνοβιτς και Μάρκο Νίκολιτς παραμένουν εναλλακτικές επιλογές. (LIVESPORT)

*Ο Ίλια Ίβιτς περιμένει από την ομάδα να του δώσει επιπλέον διάστημα για να πάει στην καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο. (SPORTDAY)

*Στην πολύ αναμενόμενη συνέντευξη που θα παραθέσει κάποια στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας, όπως υποσχέθηκε, θα έχει ενδιαφέρον να ερωτηθεί και για το αν θα συμφωνούσε με την ανανέωση του Κουρμπέλη με ένα τέτοιο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε. Διότι ναι μεν απ’ ότι γνωρίζαμε ήταν θετικός στην ανανέωση, όμως όχι με τόσα χρήματα. Όπως διέρρεε… αυτά δεν θα τα έβρισκε πουθενά. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Αφού δεν υπέκυψε σε εκείνο το τόσο έντονο φλερτ με τον ΠΑΟΚ, ο Κουρμπέλης έβαλε στόχο/φιλοδοξία να γίνει η επόμενη σημαία του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, ο ίδιος ο 26χρονος διεθνής αμυντικός χαφ είχε βαρεθεί αν ακούει για λαγούς και πετραχήλια από τους εκάστοτε ατζέντηδες. (SPORTIME)

*Στα επίσημα του Καραϊσκάκη θα βρίσκονται εκπρόσωποι ομάδων από Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Πρέπει να σταθούμε στους εκπροσώπους των γερμανικών συλλόγων, καθώς φαίνεται πως το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Λημνιό υπάρχει από εκεί. Πιθανόν αυτό σε λίγες εβδομάδες θα μετουσιωθεί και στην κατάθεση επίσημης πρότασης, καθώς υπάρχουν ήδη πολύ θετικές αναφορές για τον άσο του ΠΑΟΚ από τους «κατασκόπους» που τον παρακολούθησαν. (METROSPORT)

*Αλλά και για ορισμένους ξένους, οι οποίοι έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Δεν είναι και λίγοι: Μπεκ, Νούνες, Φάουστο και ο Μολό που έχει παίξει περισσότερο. Διότι για κάποιους εξ αυτών οι ευκαιρίες συνολικά στη σεζόν πιθανότατα δεν θα είναι… άπειρες για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ, παρότι αποκτήθηκαν μόλις πριν από πέντε μήνες… (LIVESPORT)

*Θέμα Πογέτ και πάλι προέκυψε για την ΑΕΚ, όμως δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά σε σχέση με όσα συζητήθηκαν στα μέσα του Σεπτέμβρη. Οι απαιτήσεις του Πογέτ σε όλα τα επίπεδα κρίνονται υπερβολικές και φυσικά «κόπηκε» η περίπτωση του από τον ιδιοκτήτη. Με συνοπτικές. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Εκείνο που έπιασε τ’ αυτί μας για τον Τσιλιανίδη είναι πως ομάδα από την Πολωνία έστειλε επίσημη πρόταση στους Κρητικούς ύψους 250.000 ευρώ για τον Ιανουάριο. Ποσό που σε καμία των περιπτώσεων δε συμβαδίζει με τα «θέλω» του ΟΦΗ και έγινε rejected! Αφήστε που πρώτος βλέπω να αποχωρεί ο Λισάντρο Σεμέντο. Και μάλιστα εν ευθέτω χρόνω. (SPORTIME)

*Oι «κιτρινόμαυροι» ασχολήθηκαν, προ μηνών, με τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αζαξιό και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Τον Γενάρη είναι δύσκολο να τεθεί… θέμα, καθώς «τρελαίνει» τους Γάλλους. (METROSPORT)

*«Φωτιά» έχει πάρει το τηλέφωνο του Ίλια Ίβιτς. Από την στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ σήκωσε μανίκια προς ανεύρεση νέου προπονητή, οι προτάσεις πέφτουν «κατά ριπάς» με κόουτς από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης. Κι επειδή ο Ίλια έχει παραδοσιακά μια αδυναμία στα ποδοσφαιρικά προϊόντα της Ιταλίας, οι κόουτς που έχουν προταθεί από τη γειτονική χώρα δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ