aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦιλική ήττα για τον ΑΠΟΕΛ, έπαιξαν 22 παίκτες, ανεπίσημο ντεμπούτο για 7

Φιλική ήττα για τον ΑΠΟΕΛ, έπαιξαν 22 παίκτες, ανεπίσημο ντεμπούτο για 7

Tην ήττα με 2-0 από τη σλοβένικη Ρούνταρ Βέλενιε γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Ο Πάολο Τραμετσάνι χρησιμοποίησε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές (11 σε κάθε ημίχρονο), αφού δεν ήθελε να επιβαρύνει τους παίκτες του, οι οποίοι προέρχονται από δυνατές προπονήσεις. 

Ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν εφτά από τα νέα αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων. Βασικός έπαιξε ο Μιχαΐλοβιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπέλετς (τερματοφύλακας), Σιέλης (αμυντικός), Λαφράνς (αμυντικός), Ζοαοζίνιο (αριστερό μπακ – χαφ), Μάτιτς (μέσος) και Χαλένιους (επιθετικός). Μοναδικός που δεν αγωνίστηκε από τα νέα αποκτήματα ήταν ο Άλεφ ντος Σάντος, ενώ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Πήρε το «11» του Νεκτάριου, 11 χρόνια μετά!

O AΠΟΕΛ έχασε πέναλτι με τον Τόμας ντε Βινσέντι στο 23′ και τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρούνταρ προηγήθηκε στο σκορ. Οι Σλοβένοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 57′.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ο επόμενος αρχηγός μετά τον Μοράις

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Μιχαΐλοβιτς, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Μπέζιακ.

H ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλετς, Σιέλης, Λαφράνς, Καλογήρου, Αντωνίου, Ζοαοζίνιο, Αρτυματάς, Μάτιτς, Εφραίμ, Μακρής, Χαλένιους.

Διαβάστε επίσης: Η… αποκάλυψη Τραμετσάνι για Μιχαΐλοβιτς

Live ενημέρωση της αναμέτρησης

1′ Έναρξη αγώνα

23′ Xαμένο πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Τόμας ντε Βινσέντι εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έξω.

27′ Ο Ρούνταρ ανοίγει το σκορ.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46′ Άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα ο Τραμετσάνι. Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλετς, Σιέλης, Λαφράνς, Καλογήρου, Αντωνίου, Ζοαοζίνιο, Αρτυματάς, Μάτιτς, Εφραίμ, Μακρής, Χαλένιους.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

57′ H Ρούνταρ πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα.

90′ Τέλος αγωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ