aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΦΙΦΑ – Κουτσοκούμνης – Ολυμπιακός (1)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς χρεώνουν στον Κώστα Κουτσοκούμνη τη μη πραγματοποίηση της μετεγγραφής του Πιέρου Σωτηρίου στους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, καταλογίζουν ευθύνη στον πρόεδρο της ΚΟΠ και για την υπόθεση Τομας ντε Βινσέντι.

«Η μη αναμενόμενη αυτή μεταγραφή, που έσκασε ξαφνικά και προκάλεσε αίσθηση, λέγεται ότι επιτεύχθηκε κατόπιν παρασκηνιακής μεσολάβησης του Κουτσοκούμνη, γνωστού και για το αντιολυμπιακό του μένος», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζουν: «Φυσικά, στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί και το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες ο ΑΠΟΕΛ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Πιέρρου Σωτηρίου στον πρωταθλητή Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Όμως, ο Πετρίδης αθέτησε τη συμφωνία και προχώρησε στην πώληση του παίκτη σαν να μην υπήρχε καμία -ηθική- δέσμευση προς τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ