aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPFIBA Europe Cup: «Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το ακατόρθωτο»

FIBA Europe Cup: «Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το ακατόρθωτο»

Έκκληση στον κόσμο να αγοράσει τη συλλεκτική κάρτα εισόδους για τους τρεις εντός έδρας αγώνες του FIBA Europe Cup απηύθυνε ο ΑΠΟΕΛ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ομάδας μπάσκετ, η οποία φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) στο ξενοδοχείο Europa Plaza, Επίσημου Συνεργάτη του Σωματείου. Οι κάρτες τιμώνται προς €10 και περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες με Prienu Birstono (22/12), Telekom Βόννης (11/1) και Redwell Gunners (25/1).

Οι αγώνες περιλαμβάνονται στην κάρτα Super Season που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες, όλες των τμημάτων και κοστίζει €50. Οι συλλεκτικές κάρτες για τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση πωλούνται από το Orange Shop.

Κάθε ΑΠΟΕΛίστας οφείλει να τις έχει στη συλλογή του, μαζί με αυτές της ποδοσφαιρικής ομάδας. Όπως αναλύθηκε, με τη συμμετοχή στους «24» -μοναδική ομάδα της Κύπρου που συνεχίζει στην Ευρώπη- σε συνάρτηση με το χαμηλό μπάτζετ, ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει το ακατόρθωτο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουστένη αναχωρεί ξημερώματα Τρίτης (13/12) για Αθήνα και απ’ εκεί για Βόννη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Telekom Βόννης στην πρεμιέρα της φάσης των «24».

«Πάμε στη Βόννη για το καλύτερο δυνατό. Οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν τον ΑΠΟΕΛ και το Κυπριακό μπάσκετ. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς Αμερικανούς, η οποία κάνει μεγάλα σκορ και πρόσφατα κέρδισε τη Μπάγερν» είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Τους καλαθοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Βασίλης Κούνας. «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε και πάλι να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Εύχομαι και αυτοί να έρθουν στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, να μας συμπαρασταθούν. Σίγουρα στον πρώτο αγώνα οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο, όμως θα το παλέψουμε, όπως παλέψαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα» είπε ο Κύπριος γκαρντ.

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας στη φάση των «24» η απάντηση ήταν πως «θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και αν έρθουν και τα αποτελέσματα, καλώς. Θα δώσουμε το 100%. Άλλωστε ούτε στην προηγούμενη φάση είχε τεθεί ως στόχος η πρόκριση». Από τον αγώνα στη Γερμανία θα απουσιάσει ο Γρηγόρης Παντούρης που τραυματίστηκε στην ήττα από τον Κεραυνό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

14/1 Telekom Βόννης – ΑΠΟΕΛ

22/1 ΑΠΟΕΛ – Prienu Birstono

4/1 Redwell Gunners – ΑΠΟΕΛ

11/1 ΑΠΟΕΛ – Telekom Βόννης

18/1 Prienu Birstono – ΑΠΟΕΛ

25/1 ΑΠΟΕΛ – Redwell Gunners

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ