aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Φεύγουν οι Χάνι-Τάαμαρι για να τους δει ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ»

«Φεύγουν οι Χάνι-Τάαμαρι για να τους δει ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ»

Κάπως τα έχουν μπερδέψει στην Ομοσπονδία της Ιορδανίας ή δεν έχουν πληροφορηθεί σωστά. Σε σημερινό (25/12) ρεπορτάζ μέσω του οποίου ενημέρωσε για την εξέλιξη της προετοιμασίας ενόψει του Ασιατικού κύπελου, αποκαλύπτει επίσης πως οι Χάνι και Τάαμαρι θα επιστρέψουν εντός των επόμενων ημερών στην Κύπρο ώστε να τους δει ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ (!), ο οποίος δεν βρέθηκε από το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων!

Ο Χάνι συμμετέχει στις προπονήσεις της Ιορδανίας, ωστόσο ο λόγος που θα επιστρέψει στο νησί μας είναι για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά την διακοπή. Μάλιστα, όπως τονίζει το ίδιο δημοσίευμα, η Ομοσπονδία ζήτησε από τους γαλαζοκίτρινους να τους καθορίσουν την ημερομηνία επιστροφής των δύο παικτών στην Εθνική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ θα αποφασίσει σχετικά με το πότε θα αποδεσμεύσει τους δύο παίκτες για το Ασιατικό κύπελλο, καθώς το πρόγραμμα των πρωτευουσιάνων για τον μήνα Ιανουάριου είναι… φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ