aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φεύγει μετά το ντέρμπι ο Ζαχίντ

Aπό την αρχή της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ θα είναι παρών ο Γκάγιας Ζαχίντ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport-fm.gr ο μάνατζερ του Νορβηγού μέσου μίλησε με τον Παναθηναϊκό, ώστε να συμφωνηθεί η αποχώρηση του από την Ελλάδα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Γκάγιας Ζαχίντ αναμένεται να αποχωρήσει νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου από τον Παναθηναϊκό, όταν και εκπνέει ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στους «πράσινους» τη νέα χρονιά μιας και δεν υπάρχει διάθεση να πληρωθεί η ρήτρα ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, συζητάει με την ομάδα να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να συμφωνηθεί η αποχώρηση του από την Ελλάδα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό θα συμβεί γιατί ο ποδοσφαιριστής πρέπει να πάρει και κάποιες μέρες άδεια προτού επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ