aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦευγάτος ο Μπλουμ, στην αγορά ο ΑΠΟΕΛ

Φευγάτος ο Μπλουμ, στην αγορά ο ΑΠΟΕΛ

Στην αγορά για αναζήτηση ακραίου επιθετικού βγαίνει ο ΑΠΟΕΛ για να καλύψει το προδιαγραφόμενο κενό που θα αφήσει ο Ντάνι Μπλουμ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Γερμανό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του για προσωπικούς λόγους ολοένα και πληθαίνουν, περιμένοντας βεβαίως το ξεκαθάρισμα από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίσθηκε ως αλλαγή στο χθεσινό ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αν και δεν ήταν εκ των βασικών με μόλις πέντε παρουσίες στο αρχικό σχήμα σε ματς πρωταθλήματος, έπαιξε στα 13 από τα 16 και πέτυχε δύο τέρματα. Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 17 συμμετοχές, πέτυχε τέσσερα τέρματα και πιστώθηκε τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του Μπλουμ με τον ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Γερμανό να αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο» θα ανοίξει δεύτερη θέση, αφού προηγήθηκε η αποχώρηση Μάγκλιτσα, και μαζί ο δρόμος για προσθήκη ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Ιδανικό για τον Μιλόγεβιτς είναι ο εντοπισμός πολυθεσίτη παίκτη με ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στα «φτερά» της επίθεσης, όσο και ως επιτελικός μέσος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ