aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦέρτε του την (άγνωστη) Ντάνταλκ!

Φέρτε του την (άγνωστη) Ντάνταλκ!

Δυναμό Ζάγκρεμπ, Λουντογκόρετς, Κοπεγχάγη, Χάποελ Μπερ Σεβά και Ντάνταλκ. Μια από αυτές τις ομάδες θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Ποιαν θα ήθελαν για αντίπαλό τους οι γαλαζοκίτρινοι; Η απάντηση, με βάση τη δυναμικότητα των πέντε ομάδα, είναι απλή: Την Ντάνταλκ!

Μπορεί η ομάδα από την Ιρλανδία να έκανε την έκπληξη με την ιστορική πρόκριση επί της Μπάτε Μπορίσοβ και να απέχει έναν γύρο πριν από την παρθενική συμμετοχή ιρλανδικού συλλόγου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν παύει να είναι ένας αντίπαλος που θα ήθελαν οι πρωταθλητές Κύπρου. Άγνωστος αντίπαλος μεν, καλοδεχούμενος δε.

Απ’ εκεί και πέρα, η Χάποελ Μπερ Σεβά η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό δεν έδειξε κάτι φοβερό και τρομερό. Δυνατές παρουσιάζονται οι άλλες τρεις ομάδες, τις οποίες όμως μπορεί να «χτυπήσει» η ομάδα του Τόμας Κριστίανσεν

Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί και σε πιο δύσκολα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ