aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Φέρτε τον Νούχιου πίσω», έφυγε και πήρε μαζί του το... μυστήριο

«Φέρτε τον Νούχιου πίσω», έφυγε και πήρε μαζί του το… μυστήριο

Ο Άντχε Νούχιου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ και το όνομά του καταγράφεται στις υψηλές θέσεις των μεγαλύτερων μετεγγραφικών «πατατών» που ήρθαν ποτέ στην Κύπρο. Με μόλις ένα γκολ (στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα ο πανύψηλος Κοσοβάρος επιθετικός αποχωρεί από την Κύπρο και το μόνο βέβαιο είναι πως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ανακουφίστηκαν που δεν θα τον ξαναδούν με τη φανέλα της ομάδας τους, ενώ η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων με βαριά καρδιά έβαλε το χέρι στην τσέπη για να αποζημιώσει τον Νούχιου, ώστε να της αδειάσει τη γωνία.

Μπορεί, λοιπόν, ο Κοσοβάρος να φεύγει από την Κύπρο με την ταμπέλα ενός από τους χειρότερους επιθετικούς που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όμως στην Αγγλία εκτιμούν απεριόριστα την αξία του. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο οι οπαδοί της Σέφιλντ Γουένστεϊ με το που πληροφορήθηκαν το «διαζύγιο» του Νούχιου με τον ΑΠΟΕΛ ζήτησαν επιτακτικά την επιστροφή του!
Το μεσημέρι της Παρασκευής διενεργήθηκε γκάλοπ στους οπαδούς της αγγλικής ομάδας και η πλειοψηφία, με μεγάλο ποσοστό όπως σημειώνει η ιστοσελίδα examinerlive.co.uk επιθυμεί να δει και πάλι τον ύψους 1.96μ. επιθετικό ντυμένο στα γαλανόλευκα. Σημειώνεται πως στη Σέφιλντ επιβλήθηκε εμπάργκο μετεγγραφών με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και μπορεί να αποκτήσει μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Νούχιου είναι από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Σέφιλντ Γουένστεϊ, καθώς τίμησε τη φανέλα της ομάδας στα εφτά χρόνια θητείας του στην ομάδα. 277 εμφανίσεις, 50 γκολ και 27 ασίστ είναι οι επιδόσεις του Κοσοβάρου με τη φανέλα της Σέφιλντ. Από την Κύπρο έφυγε και μαζί του παίρνει ένα άλυτο μυστήριο πως ένας φορ που επιβίωσε στα απαιτητικά γήπεδα της Αγγλίας με 242 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα (!) τέρμα στο κυπριακό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ