aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦερναντές: «Επιτέλους με άφησαν να φορέσω τη γαλαζοκίτρινη φανέλα»

Φερναντές: «Επιτέλους με άφησαν να φορέσω τη γαλαζοκίτρινη φανέλα»

Την παραδοχή πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Ρικάρντο Φερναντές. Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Δόξας ο Πορτογάλος μίλησε για τις τιμές που του αποδόθηκαν, το μέλλον του και το εκπληκτικό γκολ με εκτέλεση κόρνερ.

Για τις τιμές που του έγιναν από Δόξα και ΑΠΟΕΛ

«Αυτό είναι το τέλος που με κάνει χαρούμενο. Το να παίζω στο τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας με τις δύο ομάδες που αγάπησα περισσότερο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους που φρόντισαν να ζήσω αυτές τις στιγμές σήμερα. Ειδικά τον Κώστα Χριστοδούλου, επειδή ήταν αυτός που το οργάνωσε όλο αυτό. Ευχαριστώ και το ΑΠΟΕΛ γιατί επιτέλους με άφησαν να φορέσω την γαλαζοκίτρινη φανέλα για μια τελευταία φορά. Αυτός είναι ο τρόπος που θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου».

Για το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ:

«Ήταν απλά για να θυμίσω το 2006-07 και το γκολ που έβαλα κόντρα στην Ομόνοια. Σκόραρα έτσι ώστε να θυμίσω στον κόσμο όταν που έπαιζα για αυτούς».

Πώς νιώθει που σταματά το ποδόσφαιρο;

«Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Έφθασα σε αυτή την ηλικία και συνέχισα να παίζω. Όταν μπαίνω στο γήπεδο νιώθω ειλικρινά πολύ χαρούμενος και είναι κάτι που μου δίνει ευχαρίστηση. Έτσι και σήμερα, όταν έπαιξα το διασκέδασα».

Τα σχέδια για το μέλλον του:

«Έχω σχέδια, προσπαθώ να κάνω κάποιες συμφωνίες και συνεργασίες για εταιρείες μάνατζερ».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ:

«Αυτό με πήρε 7,8,9 χρόνια πίσω. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Πλέον μπορώ να πω πως o ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που αγαπάω περισσότερο. Δεν θα παίξω ποδόσφαιρο ξανά, δεν θα έχω άλλες ομάδες και να μου λένε ότι εσύ είσαι ΑΠΟΕΛίστας οπότε μπορώ να το πω. Είναι αλήθεια είμαι ΑΠΟΕΛίστας. Για το ΑΠΟΕΛ παίζω με την καρδιά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ