aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Φαβορί για τον πάγκο ο Ιβάν!» (εξελίξεις)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Σερβίας είναι σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 55χρονος τεχνικός βρίσκεται στο ακουστικό για να πάρει κάλεσμα από την Ομοσπονδία της χώρας και να είναι αυτός ο επόμενος Ομοσπονδιακός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: «Πατέρας μου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Αρχικά, προτεραιότητα ήταν ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, όμως επέλεξε με βάσει το… χρήμα και θα αναλάβει την ηγεσία της Γκουαντζού, εκεί όπου θα αμείβεται με 10.000.000 δολάρια τον χρόνο! Η διοίκηση της Ομοσπονδίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Νότιο Κορέα για να το φιλικό με τη Σερβία και καμία απόφαση δεν θα παρθεί αν δεν επιστρέψει η ομάδα στη βάση της.

Διαβάστε επίσης: Παραλίγο «γάμος» Βάντερ-Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος για Εθνική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, republika.rs, ο Γιοβάνοβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της Εθνικής. «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και δεν θα είναι έκπληξη αν αυτός είναι ο επόμενος προπονητής της Σερβίας», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ