aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Φαβορί για Λουίς Ιμπάνιες ο ΑΠΟΕΛ»

«Φαβορί για Λουίς Ιμπάνιες ο ΑΠΟΕΛ»

Ελλαδικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο Άρης Θεσσαλονίκης, ωστόσο η πρόταση των γαλαζοκίτρινων είναι οικονομικά καλύτερη.

Πρόκειται, πάντως για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την φανέλα της Τράνζοσπορ. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε 11 αγώνες και έδωσε 4 ασίστ.

Αναλυτικά: «Σύμφωνα με την τελευταία εξέλιξη, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες, αφού η οικονομική διαφορά με τον Άρη εξακολουθεί να υφίσταται.

Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα ανάμεσα στον Άρη και την πλευρά του Λουίς Ιμπάνιες. Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στην προσφορά των κιτρινόμαυρων και των «θέλω» του Αργεντινού αριστερού μπακ όχι μόνο δεν καλύφθηκε, αλλά αίφνης βρέθηκε ένα νέο μεγάλο φαβορί.

Η καλύτερη πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή ο Λουίς Ιμπάνιες στα χέρια του είναι από τον ΑΠΟΕΛ, που πλέον φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού, με την πολύ σημαντική θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Όπως όλα δείχνουν καταληκτική ημερομηνία φαίνεται να είναι η Δευτέρα, όπου ο Άρης θα καταθέσει την τελική του προσφορά και ο παίκτης θα δώσει την οριστική του απάντηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ