aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦασουλιώτης στον «Active»: «Υπάρχει ο Χατζηλούκας, υπάρχει και χρόνος…»

Φασουλιώτης στον «Active»: «Υπάρχει ο Χατζηλούκας, υπάρχει και χρόνος…»

Για την απομάκρυνση του Τόμας Ντολ, τον Λούκα Χατζηλούκα και την επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον «Active» (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο Κώστας Φασουλιώτης.

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκίτρινων μίλησε για τις συχνές αλλαγές προπονητών, το ρόστερ της ομάδας, ενώ έδειξε τη στήριξη του στον Λούκα Χατζηλούκα, τον οποίο χαρακτήρισε ως επιτυχημένο.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και προχωράμε. Ας μη δίνουμε πολύ σημασία, έγινε μία αλλαγή και δεν μπορούμε να γυρίζουμε πίσω. Καλή επιτυχία στον κύριο Ντολ για τη συνέχεια της καριέρας του».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Η παρουσία της ομάδας στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ είναι σημαντικό δεδομένο για να υποστήριξω τη θέση τη δική μου. Είναι πλήγμα η απουσία των οργανωμένων, δεν τους έχουμε και είναι μεγάλη απώλεια. Θέλω να πω ευχαριστώ σ’ αυτούς που πάνε. Χωρίς αυτούς είναι ένα ΑΠΟΕΛ χωρίς ψυχή, η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο όπως τον έχουν Ανόρθωση και Ομόνοια».

Για το τι αλλάζει μία αλλαγή προπονητή: «Αλλάζει σίγουρα η ψυχολογία. Κάποιοι που δεν έχουν χρόνο, θέλουν να δείξουν στοιχεία στις προπονήσεις. Χρειάζεται στήριξη και βοήθεια, ήρθε κάποιος που είχε επιτυχίες με ομάδα της Α’ κατηγορίας και θεωρείται ως επιτυχημένος».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών: «Αν προκύψουν κάποια προβλήματα και κάτι δεν πάει καλά καταλαβαίνεται ότι εκεί πρέπει να γίνει μία αλλαγή. Ο κάθε προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ειδικά στον ΑΠΟΕΛ που ο κόσμος είναι απαιτητικός, είναι η πιο δύσκολη δουλεία στην Κύπρο».

Για το τι επιλογή θα έκανε σε θέμα προπονητή: «Είναι ωραίο να είσαι προπονητής στον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει ο Χατζηλούκας και υπάρχει χρόνος γιατί μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όσο χρειαστεί. Θα δούμε τις εξελίξεις».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε τα κίνητρα. Όταν είσαι προκριμένος στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα δεν έχει ποιότητα. Είναι μία ομάδα που συνέχεια είναι στη πρίζα. Υπάρχει πάντα αμφισβήτηση και μουρμούρα για τα πάντα. Μία ομάδα σαν τον ΑΠΟΕΛ θεωρώ ότι πρέπει να λύνει έκτακτα κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο. Ανόρθωση, Ομόνοια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Απόλλωνας ανεβαίνει. Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα είναι διεκδικήτριες. Η Ανόρθωση έκανε σπουδαία πράγματα. Ας μην ξεχνάμε και ο ΑΠΟΕΛ έχει παιχνίδια στο χέρι. Είναι δύσκολο να μην υπολογίζεις τον ΑΠΟΕΛ και να θεωρείς ότι η αυτή η ομάδα δεν θα ξυπνήσει».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές έχει ξεχωρίσει: «Μποτεάκ από Ομόνοια. Πολύ καλός ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ράγιος από Ανόρθωση κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα. Και ο Απόλλωνας έχει καλούς ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ