aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦασουλιώτης: «Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 12 χιλιάδες κόσμο με την Σαλαμίνα, αν...»

Φασουλιώτης: «Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 12 χιλιάδες κόσμο με την Σαλαμίνα, αν…»

Την άποψη που εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας συμμερίστηκε ο Κώστας Φασουλιώτης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM  ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων τόνισε πως εάν καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ θα υπάρχει παρουσία 12 χιλιάδων οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη μάχη του τίτλου: «Λέγαμε εδώ και καιρό ότι θα είναι εκεί ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων έξι χρόνων. Η διαφορά έπρεπε να περισσότερη από τη στιγμή που κέρδισε 3 φορές τον Απόλλωνα. Δεν γίνεται να είναι στους δυο βαθμούς η διαφορά. Ο Απόλλων είναι μια τεχνική ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή. Το μεγάλο λάθος του Απόλλωνα είναι ότι δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Η κάρτα φιλάθλου έχει αποτύχει, έχει αφήσει τον κόσμο μακριά από τα γήπεδα. Δεν θέλουν τους οργανωμένους; Οι οργανωμένοι είναι σοβαρό κομμάτι των ομάδων. Εγώ θα πάω γήπεδο όταν θα πάνε οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κάτσουν όλες μαζί οι ομάδες για να βρεθεί μια λύση. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο. Γίνεται να βάζεις γκολ στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να πανηγυρίζεις μόνος σου; Η πολιτεία δεν θέλει τους οργανωμένους. Πρέπει να φύγει άμεσα η κάρτα. Αν φύγει η κάρτα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 12 χιλιάδες κόσμο με τη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ