aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦασουλιώτης: «Αν εξαιρέσουμε τον Κούτσακο η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ θα είναι έμπειρη»

Φασουλιώτης: «Αν εξαιρέσουμε τον Κούτσακο η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ θα είναι έμπειρη»

Ο Κώστας Φασουλιώτης μίλησε (Σούπερ Σπορ) για το σημερινό (28/12) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Καρμιώτισσα και ήταν πασιφανής ο προβληματισμός του για την κατάληξη της τρέχουσας σεζόν.

«Αν δεν κάνω λάθος η ομάδα έχει να αγωνιστεί από τις 7 Δεκέμβρη που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε. Έγινε το δυσάρεστο που χτυπήθηκε από την πανδημία εύχομαι να μην γίνει σε άλλη ομάδα, ο αόρατος εχθρός δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είναι ο ΑΠΟΕΛ η τελευταία ομάδα που χτυπήθηκε», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, και συνέχισε για το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης»:

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα είναι δύσκολο να προβλέψεις την αντίδραση μετά από τόσο καιρό αποχή. Θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν να παιχτούν σήμερα τα δύο παιχνίδια ας πήγαιναν τον Ιανουάριο. Στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός με την Δόξα είδαμε ότι δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις από ομάδες που βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση. Είναι αποφάσεις της ΚΟΠ, τις σεβόμαστε και προχωράμε».

Αναφορικά με τη σημερινή 11αδα του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είναι καλή εντεκάδα, το θέμα είναι στο πάγκο και το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στο 90λεπτο. Αν εξαιρέσουμε τον μικρό (σ.σ. Κούτσακος), είναι έμπειρη 11αδα, αλλά λόγω της μεγάλης αποχής δεν μπορείς να προβλέψεις και απέναντι στην Καρμιώτισσα που έδειξε ότι είναι σοβαρή και ανταγωνιστική στο γήπεδο και γενικότερα έχει καλές εμφανίσεις θα είναι δύσκολο».

Όσο για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ: «Μετά από μία 10ετία με πολλές επιτυχίες έρχεται μία χρονιά που θα σου πάνε στραβά τα πράγματα και συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Δεν μπορεί κανένας να απαντήσει που θα φτάσει ο ΑΠΟΕΛ λόγω και τις κατάστασης με τον κορωνοϊό είναι και οι μεταγραφές που θα δείξει πόσο θα βοηθήσουν, Δεν ξέρεις για πόσο διάστημα θα ταλαιπωρήσει τον ΑΠΟΕΛ ο κορωνοϊός γιατί είδαμε κι’ άλλες ομάδες που ταλαιπωρηθήκαν. Δυστυχώς δεν είναι δικαιολογία, είναι μία δύσκολη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ. Πάντα όταν η μια ομάδα έχει συνεχόμενες επιτυχίες θα έρθει μία περίοδος που θα έρθουν και οι αποτυχίες. Περιμένω τα επόμενα παιχνίδια της ομάδες να δω πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα είναι το κρίσιμο παιχνίδι γιατί θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι στο μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με το μέλλον της ομάδας μετά από αυτό το κακό».

Για τις επιλογές του Μικ Μακάρθι ενόψει Ιανουαρίου: «Σίγουρα ο προπονητής θέλει να φέρει ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά γι’ αυτό είχαμε και τις επιλογές των δύο Άγγλων. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ