aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦάρμακο στις... αρρυθμίες του ΑΠΟΕΛ

Φάρμακο στις… αρρυθμίες του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Θέλοντας και μη, μετά τις απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή, ο Τόμας Κρίστιανσεν θα αρχίσει (πάλι) να ψάχνεται. Ο Δανός έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει ότι του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα και δεν του αρέσει ο δογματισμός και τα στερεότυπα. Κάτι για το οποίο τον κατηγορούσαν τον πρώτο καιρό της θητείας του στους γαλαζοκίτρινους.

Το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα βρίσκεται ενώπιόν του και βάση των νέων δεδομένων που επικρατούν θα κληθεί να πάρει και τις ανάλογες αποφάσεις. Στον αγώνα με τους «φτεροπόδαρους» ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε μερικές… αρρυθμίες στην απόδοσή του, που είχαν να κάνουν με το τέλειωμα των φάσεων, την ανάπτυξη και τον διεμβολισμό από τα άκρα.

Φάνηκε ακόμα ότι τα πολλά και τα συνεχή παιγνίδια, σε Κύπρο και Ευρώπη, άρχισαν να αφήνουν τα σημάδια τους σε κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην ομάδα γενικότερα. Οπόταν ο Κρίστιανσεν αφενός θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα και αφετέρου θα ψάξει για το «φάρμακο» στις «αρρθυμίες»!

Κατ’ αρχήν απόντος του Μπερτόλιο θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ακολουθήσει σχηματισμό 4-4-2, με τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο στην κορυφή. Το ερώτημα είναι ποιοι δυο θα επιστρατευτούν στα άκρα.

Ο Εφραίμ είναι ο ένας εκ των δυο και από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία των Βάντερ και Αλωνεύτη. Ο τέταρτος της παρέας, ο Γιαννιώτας, θεωρητικά έχει ένα προβάδισμα, αυτό όμως δεν του εξασφαλίζει στα σίγουρα τη θέση.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι αρκούντως διαφωτιστική, παρόλο που ο καθ’ ύλην αρμόδιος (λογικά) θα έχει μιαν εικόνα στο μυαλό του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο πολύ «καπαρωμένες» και δεν αναμένεται ότι ο Δανός τεχνικός θα επιφυλάσσει οποιεσδήποτε εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ