aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦαρίας: «Το μόνο που ήξερα ήταν ο Καβενάγκι»

Φαρίας: «Το μόνο που ήξερα ήταν ο Καβενάγκι»

Για την εμπειρία του στον ΑΠΟΕΛ και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στην ιστοσελίδα diarioeltiempo.com.ar της Αργεντινής ο Αγκουστίν Φαρίας.

Ο Αργεντινός ανασταλτικός μέσος μιλώντας για το μέλλον του ανέφερε πως ανήκει στην Παλεστίνο, εντούτοις θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό αφήνοντας «παράθυρο» μετεγγραφής του.

«Δεν ήξερα κάτι για τον ΑΠΟΕΛ. Το μόνο που γνώριζα ήταν πως είχε παίξει ο Φερνάντο Καβενάγκι. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι καλό το επίπεδο, αλλά υπάρχουν 4-5 καλές ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και υπάρχουν αρκετοί ξένοι. Λίγοι είναι οι Κύπριοι παίκτες που αγωνίζονται. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ο αιώνιος αντίπαλος είναι η Ομόνοια, αλλά το πρωτάθλημα το διεκδικήσαμε με τον Απόλλωνα».

Για την επιλογή να παίξει στο ΑΠΟΕΛ: «Όταν μου είπαν ότι το ΑΠΟΕΛ είχε την πιθανότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα, πήρα την απόφαση να πάω στην Κύπρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση, με εξαίρεση το Μουντιάλ. Όταν μπήκαμε στους ομίλους ήθελα να κληρωθούμε με την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ. Είναι απίστευτο να παίζεις απέναντι στον Ρονάλντο, τον Ράμος ή τον Μόντριτς».

Για το μέλλον του: «Τώρα πρέπει να επιστρέψω στην Χιλή και στην Παλεστίνο, γιατί έχω συμβόλαιο για άλλο 1,5 χρόνο. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Θα δείξει. Από τη στιγμή που υπάρχει το Μουντιάλ, θα καθυστερήσουν οι μεταγραφές».

Οι προβλέψεις του για το Μουντιάλ: «Για μένα είναι φαβορί η Ισπανία και όχι η Αργεντινή. Δεν έχει σταθερή απόδοση η Αργεντινή, δεν είναι συμπαγής ομάδα. Ευχή μου, όμως, να τα καταφέρει η Αργεντινή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ