aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος: «Ο Πετεβίνος δεν είναι ο αρμόδιος να κρίνει…»

Φανούριος: «Ο Πετεβίνος δεν είναι ο αρμόδιος να κρίνει…»

Ευεργετική χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) κατέγραψε τις απουσίες που θα έχει η ομάδα της Λεμεσού στον αγώνα με την Αλκή, ενώ ήταν έντονος αναφορικά με το θέμα της κάρτας φιλάθλου υπογραμμίζοντας ότι ο Απόλλωνας δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με την Αλκή: «Σίγουρα ήταν ευεργετική η διακοπή για μας,  μετά τα δύσκολα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Ήρθε σε καλό σημείο για μας. Πήραμε ανάσες. Θεωρώ πως η ομάδα δούλεψε σωστά, θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Αλκή, θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι εκτός οι Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς, μάλλον θα λείψει ο Παπουλής, ενώ θα δούμε για Βασιλείου. Δεν υπολογίζονται οι Καραγιόλ και Γιούστε. Ο Καραγιόλ θα μείνει εκτός για άλλες 15-20 μέρες».

Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου, είπε: «Η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη, θέλουμε πλήρη κατάργηση της κάρτας και δεν θα δεχθούμε τροποποίηση. Άκουσα και τον Νεκτάριο Πετεβίνο πριν να κάνει τον συνδικαλιστή. Δεν είναι αρμόδιος να κρίνει τις θέσεις του Απόλλωνα. Ο Πετεβίνος θα έπρεπε να ενδιαφερθεί και για άλλα ζητήματα, εκτός της κάρτας. Η κατρακύλα του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι η κάρτα φιλάθλου; Ο Απόλλων έχει και παράγοντες να εκπροσωπήσουν την ομάδα. Δεν θα ανεχθούμε από κανένα να στοχοποιεί τον Απόλλωνα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να ζητά το καλύτερο για την ομάδα του. Ο Απόλλωνας χαράσσει πολιτική μέσω του Νίκου Κίρζη και των συνεργατών του. Θα ήμαστε παρόντες στην συνάντηση της Δευτέρας».

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Ο Τάαμαρι δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ήρθαν πολλοί σκάουτερ, αλλά…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ