aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος Κ.: «Ορθή η απόφαση για αναβολή του αγώνα»

Φανούριος Κ.: «Ορθή η απόφαση για αναβολή του αγώνα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων, για την ποινή αποκλεισμού στον Μιχάλη Φανή και για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, λόγω βροχής: «Η αλήθεια ήταν σε κάκιστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ και αυτό είναι που μας λυπεί, από την άποψη ότι το καλύτερο γήπεδο της Κύπρου σε μία μπόρα 30 λεπτών έχει γίνει λίμνη δεν έχουμε κάνει βήματα προόδου. Αυτό είναι το λυπηρό και όχι η απόφαση για αναβολή, η οποία ουσιαστικά ήταν και ορθή αφού δεν υπήρχαν περιθώρια για αποστράγγιση του γηπέδου ακόμα και μία ή ενάμιση ώρα μετά την απόφαση για αναβολή».

Για την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Μιχάλη Φανή, είπε: «Είναι κωδικοποιημένες οι ποινές της Δικαστικής Επιτροπής, δεν θα κρίνουμε τις αποφάσεις της. Μας λύπησε η παραπομπή του Μιχάλη Φανή καθώς δεν είχε υποπέσει σε κάποια αντιαθλητική συμπεριφορά, εκτός από την λεκτική αντιπαράθεση, το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο σε παιχνίδια ντέρμπι».

Για τα προβλήματα τραυματισμού και τον αγώνα με την Δόξα ανέφερε: «Ο Σαντάνα είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Πιτσιάν έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Το παιχνίδι με την Δόξα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα σχεδιάσουμε το πλάνο μας για να φτάσουμε στη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ