aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος: «Είναι πανάξιοι πρωταθλητές, ο Απόλλωνας δεν τελειώνει σήμερα…»

Φανούριος: «Είναι πανάξιοι πρωταθλητές, ο Απόλλωνας δεν τελειώνει σήμερα…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων» Φανούριος Κωνσταντίνου μετά την ήττα του Απολλωνα από τον ΑΠΟΕΛ.

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ. Μας κέρδισαν τέσσερις φορές, το σημερινό παιχνίδι δεν μετρά έτσι όπως εξελίχθηκε. Μας κέρδισαν τρεις φορές άρα είναι πανάξιοι πρωταθλητές. Εμείς θα δούμε τα λάθη μας, τις αδυναμίες μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι που φέτος δεν θα πάρουμε τίποτα. Πρέπει να δουλέψουμε σοβαρά, να δούμε τα λάθη μας. Προφανώς και κάναμε λάθη. Θα επανέλθουμε. Ο Απόλλωνας δεν τελειώνει σήμερα. Είναι στενάχωρη μέρα για τον Απόλλωνα. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια, να τελειώσουν αυτά που απομένουν, να αρχίσει ο προγραμματισμός. Η πορεία των τελευταίων μηνών έχει πολλές αδυναμίες.

Ερωτηθείς για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και την επόμενη ημέρα, είπε: «Κάποιες φορές δεν θα πετύχει, δεν είναι μόνο ο τίτλος στο ποδόσφαιρο είναι και η πορεία. Ειδικά φέτος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται κανένας. Ευθυνόμαστε μόνο εμείς, εμείς που δούμε την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μας όλοι μαζί όπως είμαστε και στις επιτυχίες, είμαστε και στις αποτυχίες. Όπως δεχόμαστε το χειροκρότημα, θα ακούσουμε και την αρνητική κριτική»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ