aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦάκελος (και) για το ΑΠΟΕΛ - Εθνικός

Φάκελος (και) για το ΑΠΟΕΛ – Εθνικός

Σύμφωνα με φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΚΟΠ, υπήρξε έντονη, ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα λίγο πριν αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Άχνας για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος, υπήρξε έντονος στοιχηματισμός ότι η ομάδα του Εθνικού Άχνας θα έχανε τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και πως, στον αγώνα θα σημειώνονταν συνολικά, τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Όπως αναφέρεται στο φάκελο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγινε προσπάθεια να χειραγωγηθεί το αποτέλεσμα του προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

”Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, ήταν τελικά αποτυχημένη, όμως, αυτό δεν μας καθιστά λιγότερο ανήσυχους, από τη στιγμή που η στοιχηματική δραστηριότητα, ακόμη και όταν το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-0, συνέχισε να είναι ιδιαίτερη έντονη”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο φάκελος της UEFA.

Να θυμίσουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 2-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Ο φάκελος θα σταλεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ